MENU

Кремлівську обслугу в Україні в усіх її іпостасях потрібно знищувати

2078 2

Можна тепер пояснити, чому я нічого не писав про російську спецоперацію в Києві, а в приваті рекомендував всім зберігати спокій і не шуміти. Тільки любить народ сенсації. Але народ - ладно, ясно.

Колеги. Ось тут якраз повний сепаратизм мозку. Як може український журналіст давати в прямий ефір шабаш двох десятків людей з підведенням "добровольці штурмують АП"? Я розумію, чому це транслювали і кричали про це супер-топами в новинах LifeNews, RussiaToday і всякі ІТАР-ТАРС.

Але українські ЗМІ - ось як? Факт-чекінга немає. Мозку немає. Значить що є? Мабуть щось є, правда? Очевидно, що все це було єдиним темником і сплановано в єдиному центрі в Москві для російських і деяких українських ЗМІ. Mожливо, треба кремлівську обслугу в Україні не тільки в особі російських журналістів вичищати. І діяти треба жорстко.

В цілому - перший млинець грудкою. Українські спецслужби спрацювали добре, але могли спрацювати відмінно. А суспільство надалі, можливо, навчиться спокійніше сприймати провокації, придумані і впроваджувані нашим унікально хворим на голову сусідом.

Все буде добре.

Петро ШУКЛІНОВ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини