MENU

Соболєв: Нам потрібний новий генпрокурор, який працюватиме ефективно

1101 0

Хто б не чинив спротив, ми маємо виганяти посадовців, які провалюють завдання, що перед ними ставить суспільство.

Насамперед керівників правоохоронних органів і Збройних Сил. В їхніх руках - доля держави, яка веде Війну за Незалежність.

Генеральний прокурор - ключовий боєць на внутрішньому антикорупційному фронті. Я погоджуюся, що за останні тижні Віталій Ярема зробив більше, ніж за попередні півроку. Але це показуха, яка якраз підтверджує, що генпрокурор запрацював лише під загрозою звільнення. І як тільки загроза мине, все повернеться як було. До того ж ця показуха далі не торкається поплічників Януковича, яких можна брати тут і зараз. Починаючи з Олександра Єфрємова.

Тому нам потрібний новий генпрокурор, який знатиме: "не дам результат - виженуть". І підібрати ми його маємо на відкритому конкурсі з врахуванням громадської думки, щоб він залежав від суспільства, а не Президента чи Ради.

І ми це зробимо. Доповідаю: за останні два дні я зібрав більше підписів парламентарів за відставку генпрокурора, ніж йому вдалося переконати відкликати.

136.

І головний спільник - це Ви. Депутати підписуються, бо ви, виборці, запитуєте: "А де підпис?". Це дуууже потужно працює.

Пам'ятайте - цей парламент, як і уряд, як і Президент, зробить все, що буде вимагати суспільство. Якщо воно по-справжньому візьметься за справу.

Із сьогоднішнього дня в режимі реального часу публікуватиму в блозі на УП, хто допомагає суспільству звільнити неефективного генпрокурора, а хто - заважає.

Разом - сила.

Єгор СОБОЛЄВ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини