MENU

«Росія робить усе можливе, щоб обмежити доступ до Савченко», - нардеп після візиту до Москви. ВІДЕО

1068 0

Росія робить усі можливості, в тому числі процесуальні, для того, щоб обмежити доступ відвідувачів до Надії Савченко. Про це з трибуни Верховної Ради сьогодні заявив народний депутат від фракції "Батьківщина" Іван Крулько.

"Все таки вдалося домогтися від російського слідчого комітету, щоб Віра мала побачення з її сестрою Надією. Одразу хотів би сказати, що з кожним разом ця процедура стає все більш ускладненою. В цьому місяці, в лютому, а лютий тільки почався, скоріше за все до Надії більше нікого не пустять. Росія робить усі можливості, в тому числі процесуальні, для того, щоб обмежити доступ відвідувачів до головної бранки Кремля - до Надії Савченко", - розповів. 

У той же час Крулько зазначив, що Надія має надзвичайно сильний дух. У теї там - передова. Вона там бореться з режимом Путіна. Вона там відстоює незалежність України.  

"Але при цьому сьогодні 55 день голодування Надії Савченко. Вдумайтеся - 55 день. Надія, хоч і каже, що вона дуже добре намагається триматися, в неї дуже велика сила волі. Але при цьому є будь-які можливості людського організму. Фактично питання сьогодні вже йде про дні, аби негайно домогтися звільнення Надії Савченко".

Народний депутат розповів, що під час зустрічі Надія попросила передати велику вдячність усім громадянам України, усім народним депутатам України, які її підтримують.

"Почуваю себе на диво сильною від підтримки людей, які бажають мені добра. Хоча лікарі кажуть, що тримаюся виключно на силі волі", - зацитував політик слова Надії Савченко. 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини