MENU

Чи результативними будуть переговори з Керрі?

1413 9

Назріли відповідальні рішення.

Сьогоднішній візит в Україну держсекретаря Керрі може стати знаковим у протидії путінській агресії. Чи стане? Залежить від усвідомлення Сполученими Штатами масштабу загрози Путіна для Європи і світу й готовності США розпочати створення широкої антипутінської коаліції - з метою відсторонення його від влади у Росії. Усіма доступними засобами!

Важливим кроком на цьому шляху мало би стати рішення Президента Обами щодо надання Україні реальної військово-технічної допомоги, в тч військової техніки та озброєнь. Президент Порошенко сьогодні в інтерв'ю західним медіа прямо й недвозначно заявив про необхідність такої допомоги.

Економічні санкції задушать Росію, але для цього потрібен час. Принаймні ще півроку. І цих півроку Україні треба вистояти, за жодних умов не допустити провалу на Сході під натиском агресора.

А паралельно - від розмов про реформи Уряду України треба перейти до їх швидкого впровадження, про що теж напевно нагадає держсекретар Керрі. Бо без реформ не буде зовнішньої фінансової підтримки, а без неї Україна зараз не втримається на плаву.

Якщо світ зараз Україну не підтримає належним чином, якщо Путін досягне своєї мети - тоді світові доведеться заплатити в 10-20-50 разів більшу ціну за спокій і безпеку. І за неадекватність та короткозорість лідерів провідних держав світу.

Тож переговори з Керрі будуть непростими. Важливо, щоб вони стали результативними. До вечора дізнаємося.

Анатолій ГРИЦЕНКО


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини