MENU

Х**ла вже трясе не по-дєццкі, а ватні форуми аж піняться злобою і бессілієм - дід Свирид

10515 15

Надя Савченко упорно тримає голодовку і заявляє, що готова померти. Це вже давно не шутки і дід дуже тривожиться за нашу дівчинку. Совершенно ясно, шо її голодовка не примусить Хуйла проявить признаки вменяємості, Хуйло безумствує і це давно діагноз. Но це не значить, що із-за якогось миршавого Хуйла треба помирати, полегшуючи йому цим життя. В общем Надю треба рятувати. Недавно в дідових коментах появилася розумна пропозиція розумної людини (вибачаюся, що не можу знайти і назвати ім'я), але пропозицію цю я ретранслюю - верховному главнокомандующому Пороху нада срочно писать Наді листа. А до листа приаттачить офіційний приказ на бланку з золотим тризубом. В якому строгими словами приказать старшому лейтенанту Савченко Надії Вікторівні нємедлєнно прекратить голодовку. І поставить велику гербову печатку. Як військова людина вона зобов'язана подчиниться волі вишестоящого командування. Іншого способу врятувати Надю я не бачу.

Да - процес над Надєю затягнеться хрензнанаскільки, і да - Басманний суд єстєственно припаяє їй 20 років тюрми. Но це все мелочі. Надя обов'язково повернеться, як лише Хуйло відкине копита. А довго та мразь не проживе. Єслі діда хоть хтось читає в АПУ чи десь там іще, срочно пишіть проект приказа і ловіть Пороха, нехай подпише. Сам приказ срочно передать Наді і не лише через ЗМІ, а й лічно, через консула ілі адвокатів.

В Москві вчора наш общій пітомец Хуйлуша провйол совещаніє з члєнами правітєльства, яке начав з істєріки, шоб до нього ніхто не приближався, бо вокруг лютує вірус грипу. Боїться, гівнюк. Жити ще хоче, гнида. По суті свещанія сказать можна лише те, шо Хуйло окончатєльно переводить страну на ручноє управлєніє, при якому даже мелкі управлєнчеські распоряженія требуватимуть лічного благословлєнія сцаря. І це прекрасно, бо тепер хаос і бардак возрастатимуть в геометричній прогресії. Члєни правітєльства тупо дивилися в свої бумажки, сопіли в дві дирочки та боялися, шоб Хуйло їх про шось не спитав. А коли питав, вони бодро відбріхувалися, но якто слішком часто употребляли слова "возможно" і "наверноє". Самі великі проблеми, які стоять перед Росією січас, єслі судити по вчорашньому совещанію, це строїтєльство моста через Керченську протоку і возобновлєніє двіженія пригородних електрічек.

По вопросу моста всьо ясно - Хуйло дає світові понять, шо ніякий сухопутний коридор в Крим він прорубать не собирається і потому строїть міст. Міністр Діма Козак клявся і божився, шо міст будувати обізатєльно будуть. От тільки кошти освоять, так і начнуть. І вніматєльно подивився на Хуйла. Хуйло нічого не сказав, лише важно надувся, напоминаючи своім видом народну поговорку, шо каждий даже слєгка надутий гандон мнить себе діріжаблєм.

По вопросу пригородного желєзнолорожного сообщенія всьо сложнєє - елєктрічки в Росії остановилися, бо відімо дєйствує банда вредітєлєй і діверсантов. Прямо об етом нє говорітся, но подразумеваєтся. І наверняка бардак на ж/д організован по прямому наущенію Обами і под руководством Яроша, який з больнічної палати дає указаніє російським діспетчерам. Хуйло рішив лічно заняться графіком двіженія елєктрічек - відімо в дєтстве не набавився поіздами. Трудна у царів робота, ох трудна. Особенно єслі царь - дебіл.

Улюкаєв, докладуючи про состояніє економіки, бодро доложив, шо сітуація хренова, но буде ще хуже. І його міністєрство старається, щоб всячеськи способствувать цьому процесу. Хуйло отреагірував на бодрий доклад Улюкаєва словом "спасібо". Но шо при цьому подумав, того ніхто не зна. Мало лі які мислішки бродять в голові сказочного придурка. Улюкаєв облєгчонно вздохнув, понявши, шо на етот раз пронєсло. Но чи пронесе наступного разу, неізвесно. Наблюдаєм.

Нафтоаферісти в дєтстве наверняка мучили тварин і топили у ставках котят. Ну форменні садисти. Наприкінці минулого тижня, оті дєятєлі хитро заглядуючи в очі Хуйлу, начали поднімать ціну на нафту. І довели її почти до 60 долларів за бочку. Хуйлуша повізгував від удовольствія. Всякі аналітіки даже начали писать пургу про якоби договорняк между Хуйлом і саудами, шо тіпа сауди сократять добичу нафти, ціна виросте, но взамен вони хочуть від Хуйла здати їм Сірію. Ну, то єсть: "Ти, Хуйлуша, нам голову Басада на блюдєчке с голубой кайомочкой, а ми тобі нємного поднімем ціну на нафту". Но все це херня, голова Басада стільки не коштує. Сауди прекрасно понімають, шо коли скотиться голова Хуйлуші, то і голова Басада довго на плечах не задержиться. Тому умні аналітіки резонно говорять про обичну цінову коллізію при неспівпадінні динамік скорочення видобутку і попиту, а дід іще вбачає в тих біржових ігрищах садистські склонності нафтоаферістов. Які подарили було Хуйлу надєжду на великі доходи від нафти, а потом раз - і грубо оті надєжди обрубали. Вартість нафти оп'ять резко паде - січас уже менше 55 долларов за барель. Хуйло поскулює від болі злобно матюкаючись в адрес нафтоаферістов. Дід свого лома далеко не ховає.

Сьогодні міністри оборони стран НАТО злітаються, як круки в Брюссель, де будуть совіщаться як їм сподручнєє вибити в своїх парламентів ще більше дєнєг на армії, авіації і флоти. Но тут думать особо вже не нада - Хуйло сдєлав для них все, що міг, всі парламенти ще наприкінці прошлого года розкошелилися, воєнні бюджети вже й так роздуті. Тепер вопрос, як оті гроші з толком потратити. Робочі документи до тої зустрічі дідові, к сожалєнію, в копії не посилають, жаль. Но знающі люди подейкують, шо в тих дукументах часто встрічається слово "Ukraine". Ну, посмотрім, шо з того вийде.

Сразу ж за брюссельською зустріччю НАТОвських круків у Мюнхені состоїться сльот западних ястребов. От де буде інтєресно - топові політіки, дісіжн-мейкери і аналітіки соберуться, шоб виработать общу точку зренія. Мюнхенська конференція - це то місце, де Хуйло об'явив світові війну ще в 2007 році. Но світ тоді цього не поняв, подумав, шо Хуйло просто базікає всяку херню. Оказалося, шо це ошибка і Хуйло не прикидувався, а він іменно такий дурак, як і виглядає.

Тому цього року Мюнхенська конференція готовить Хуйлу ответку. Образно говоря, ця конференція - оптичний прицел на снайперській рушниці. І отой прицел фокусірується січас на голові Хуйла. Наблюдаєм.

Сьогодні в Київ прилетить містер Керрі і в цього візиту нєсколько задач. Во-первих, нада довести Хуйла до повного ісступлєнія, бо в Хуйла при таких візитах американців в Украіну полностью пропадає апетит. А во-вторих, з Києва нєкоторі заяви Вашингтона звучать отчотлівеє і резонанснєє. Ну і в-третьїх, Керрі має виполнить яке-то порученіє американського імперіалізму. Во всяком случаї, Хуйла вже трясе не по-дєццкі, а ватні форуми аж піняться злобою і бессілієм. Потом Керрі з Києва полетить в Мюнхен, до прочих ястребов і скаже ім пріблізітєльно таке: "Дорогі й уважаємі ястреби! Я щойно з Києва. Україна сражається, но їй нужна допомога. Давайте не будем колупаться в носах, а поможем Україні відбиться від домаганій старого похотлівого козла. Хто "за?, "протів". Єдіногласно. Предлагаю обсудить план совместних дєйствій". Так буде казать Керрі чи ні, дід не знає. Но дух виступлєнія має буть десь пріблізітєльно такий.

Наші політіки продовжують діда радувати - вчора Верховне шапіто решітєльно проголосувало за позбавлення Януковича звання президента. Це канєшно удар по Росії потрясающей сили - там даже електрички остановилися. В ответ на таке подлоє коварство хунти Хуйло приказав понизити ціну на водку. Тіпа - посмотрім кто кого! Тіатр абсурду продовжується, запасаємся гарбузовим насінням.

Сохраняєм бадьорий бойовий дух, держим кулаки за Надю, всячеськи допомагаємо Армії і читаєм repka.club.

І слєдім, шоб віздє був порядок! А не то, шо січас.

P.S. Вчора вечором дід духовно обогащався, тобто пив горілку в компаніі учоних-істориків і разних кандідатов з докторами. Говорили про політику і потом, єстєственно, мова зайшла про історію. І тут вчоні історики (я вухам не повірив) начали вдруг обсуждать "Історію України від діда Свирида". В тому ключі, шо іменно така історія нужна людям. Бо вони - учоні історики - пишуть історичні монографії доя себе. А дід, тіпа, для людей. Я чуствував себе як Штірліц в стані врага, но мовчав і не признавався, шо маю нєкоторе отношеніє до діда Свирида. Тому в ході наукової полеміки почув від вчених багато об'єктивних зауважень і корисних ідей, які нєпременно врахую в тексті книги. Робота над першим томом йде вовсю і ми плануємо, що весною він побачить світ. Коли точно сказать пока не можу, но ми дуже стараємося.

Свирид ОПАНАСОВИЧ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини