MENU

Тяжолим душевним состоянієм Путіна постоянно пользуються мірові лідєри - дід Свирид

4776 4

Х**ло якось похвалявся, шо він мастєр всячеських нестандартних ходів і готов поражать та удівлять человечество стєпенью своєй неадекватності. Ну, це він себе прямо скажемо, нєсколько перехвалив, бо дєйствує шаблонно і ніхтотйому ніскілєчки не удівляється. Замисєл Хуйла був предєльно ясний - добитися яркого локального воєнного успіху в зоні АТО, щоб заставить хунту уніженно просить переговорів. І ужо тагда... Но укропська воєнщина коварно надавала руссо-фашистським войскам по сусалам, одновременно визвавши восхіщеніє западних ястребов. "- Ага, - сказали ястреби - а укропи, оказується, отлічні вояки. Чудєснєнько". І громко заговорили про поставки Украіні оружія.

Почувши ці разговорчики Хуйлуша всівся швиденько писати письмо Меркель, в якому запросив переговорів і ізложив свій "мирний" план. Заметьтє, не уважаємому Петру Алєксєєвичу написав, а Меркель. Уважаємого Петра Алєксєєвича Хуйло на дух не переносить, бо той постійно його дурить і обманює.

Скатіна, в общем. Так от, написав Хуйло Меркель, бундесфрау почитала, поржала і показала отой план Пороху, Обамі й Олланду. Пацани синхоронно покрутили пальцями коло скррнь і порекомендували викинули отой план Хуйла в мусорне відро. Но тяжолим душевним состоянієм пацієнта рішили воспользуваться і виработали свій план. Меркель, не чужда естетіки, украсила отой план разними сєрдєчками і стразіками у вигляді разних бонусів Хуйлу в случаї його харошого поведєнія. Но по суті скоріше за все отой план лише повторення Мінських договорьонностєй з требуванієм до Хуйла безумовно його виконувати. А іменно - убрать войска і оружіє з Донбаса, закрити кордон і дать возможность уважаємому Петру Алєксєєвичу навести образцовий конституційний порядок.

Разні аналітіки щитають, шо Меркель везе в Москву ще яке-то предложеніє, від якого Хуйло не зможе відмовитися. І гадають, шо іменно вона везе. Дід гадати не буде, просто предлагає подождать - скоро все стане ясно, у всяком случаї в головних чертах.

Той факт, що Меркель з Олландом сначала залетіли в Київ дід щитає отлічним ходом сладкой парочки, яка продємонстрірувала і Хуйлу, і всьому світу, що без Украіни ніяких договорьонностєй не буде. Фотографії троїци і як вони жали друг-другу руки мають служити візуальним підтвердженням нєрушімості блока кровавої хунти і западного імперіалізму. А то, шо уважаємий Пйотр Алєксєєвич ручкався з Меркель і Олланд ще не помивши рук після рукостискань із Керрі свідчить, шо мрії Хуйла вбити клин між союзниками, ніяк не хочуть осуществляться. Геній дипломатії всєх времйон і народов Хуйло таки добився созданія самої потужної коаліції в історіі человечества. Такого даже Гітлєру не удавалося, бо в Гітлєра всьо же були хоть якісь союзніки. Так шо на тому світі Хуйло може з повним правом претендувать на персональний казан, бо такого дебіла, як він, історія людства ще наверно не знала.

Доля Наді Савченко наверняка на порядку денному сьогоднішніх московських переговорів, інкаше й буть не може. Про неї говорилося у Києві під час зустрічі Пороха з Керрі, а потом із Меркель та Олландом. І Меркель наверняка потребує від Хуйла нємедлєнно звільнити Надю в соответствії з резолюцією ПА РЄ. Єслі будуть подвижки в цьому питанні, значить о чомто в Москві удалось договоритися. Якщо ні, діагноз ясєн - Хуйло продовжує бикувати. Це нам індикатор.

В діда ощущеніє, шо Меркель і Олланд летять в Москву без особливоі надіі на успіх. І роблять це більше для очистки совісті, бо роблять це публічно з максимальним привлєченієм вніманія преси. Шоб потом заявить - ми зробили все, що могли, пацієнт нєізлєчім, людської мови не розуміє. Відіт Бог, ми цього не хотіли, но раз по другому не получається, то слово предоставляється товаріщу Байдену. Ну а товаріщ Байден, який вже прилетів у Мюнхен і прокашлюється перед виступом і жде ізвестій із Москви.

Существує много признаків того, що принципове рішення про поставки современного оружія Армії України у Вашингтоні вже прийнято. Но Хуйлу дають послєдній шанс одуматися. Хуйло вряд лі одумається і значить Запад змінить тональность в разговорі з Москвою. Поставки Украіні зброї, у відповідності до прийнятого Конгресом США Акту про підтримку свободи в Украіні, будуть лише одним з елементів боротьби з Хуйлом. Дід не схильний переоцінювати реальне значення таких поставок, но якщо ті ж Джевеліни знівелюють значення руссо-фашистської бронетехніки, то це вже серйозно допоможе нашій Армії. Американці дуже далеко продвинулися у питанні захисту життя і здоров'я своїх солдат і якщо наші солдати будуть захищені так же, як і американські, то це вже буде супер. Зможемо принаймні спокійніше сприймати новини з фронту, знаючи, що наші воїни вже краще захищені.

Так шо нехай Хуйлуша бикує, нехай він сьогодні грає перед Меркель і Олландом роль роль велікого і нєзавісімого від здравого смислу дєятєля. Чим сильніше він упорствуватиме, тим для нас лучше. Єдінственно, чого він реально доб'ється, це существенного погіршеня положення, в якому по його милості оказалася Росія, ну і создасть условія для якісно нового рівня розвитку Армії України. Яка поступово стає одною з найдосвідченіших і боєздатних армій на континенті.

На цьому дід временно виходить з ефіру, бо нада ж іще й працювати. Но планую сьогодні ще написати по результатам московських переговорів, так шо надовго не прощаємося.

Зберігаємо бадьорий бойовий дух, держим кулаки за нашу героїчну дівчину Надю Савченко і за всіх полонених, всіляко допомагаємо Армії, займаємося фізкультурою і спортом та єслі є врем'я, читаєм repka.club.

І слєдім, шоб віздє був порядок! А не то, шо січас.

Свирид ОПАНАСОВИЧ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини