MENU

​Російський депутат розповів, як воює на Донбасі

2380 16

Російський депутат Олександр Негребецький з осені 2014 воює на Донбасі разом з іншими найманцями з Росії проти сил АТО. Зараз же він повернувся в Росію з "вантажем-200" з Донбасу, але незабаром знову повернеться на чужу землю, повідомляє Перший обласний телеканал Челябінської області.

Російський депутат повідомив, що повернеться на Донбас, і для нього це буде вже третя поїздка в гарячу точку на території України.

"Їду в третій раз. Я командир одного з підрозділів, де всі 100% - це хлопці з Челябінської області. Зі мною навіть зв'язувалися інші хлопці, які там вже були. Наступного тижня вони виїжджають разом зі мною саме в мій підрозділ, це ще 5 осіб ", - розповів сайту" Перший обласний "Олександр Негребецький.

З слів Олександра Негребецького, з ним в "ДНР" воюють уродженці Челябінська, Златоуста, Нязепетровська, Кунашака і Копійська. Дислокується підрозділ в донецькому аеропорту.

Як розповів депутат, загін повністю утримується на гроші меценатів.

Олександр Негребецький є депутатом міськзборів Златоуста і ветераном другої чеченської кампанії. У Донецьк він виїхав перший раз в кінці вересня. З його слів, він влаштувався в загін контррозвідників, який на 10% складається з жителів Донецька, які називають себе росіянами. Решта складу - це добровольці з Уралу та Сибіру.

Інформаційний опір


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини