MENU

Чи варто вести переговори з шулером?

2170 1

Путін вже в інтерв'ю єгипетській газеті "Аль Ахрам" розповідає про необхідність прямих переговорів центральної влади Києва з Донецьком та Луганськом.

Можливо він не знає, що там є керівники обласних адміністрацій і з ними вести переговори було б якось дивно. А якщо мова йде про лнр та днр, то з терористами, а їх такими визнають всі, крім Путіна, який їх очолює та допомагає, вести переговори без їх головного (путіна) не має сенсу. Більше того, путін вже всім довів, що миру він не хоче, домовленості росія не виконує, тому можлива зустріч у Мінську 11 лютого великого оптимізму не викликає. Путін, як шулер, тільки шулер політичний, постійно хоче змінювати правила (домовленості), щоб узаконити рашистський "беспрєдєл".

В тій же газеті говорить про "партію війни" у Києві, що підтримується зовні, мобілізацію, велику"катастрофу", якщо українська влада економічно блокуватиме Донбас, одним словом, мирний "голуб", хоча і рашистський.

За логікою цього "голуба" миру, бажання захистити свою країну є неприроднім, бо це ж росія воює, "братська" сусідка, а з рашкою воювати не можна, бо вона краще знає, що потрібно Україні, ніж українська влада і український народ. Ми вже точно з ними "братами" не будемо, в кращому випадку найближчі десятиріччя, якщо Крим не стане українським, будемо не ворогами, а росія залишиться для України недружньою країною, мяко кажучи.

P.S. З шулером вести перемовини і сподіватись, що шулер ці переговори буде вести чесно, а потім виконуватиме домовленості є наївно і недалекоглядно. Поки путіна не примусять до миру узгоджені дії України та міжнародної спільноти, всі спроби "домовитись" будуть за рахунок України.

Віталій БАЛА


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини