MENU

Ярош взяв участь у розширеній нараді командирів різних частин

2569 0

З дозволу і супроводом лікарів вирвався на одну із баз ДУК ПС. 

Взяв участь у розширеній нараді командирів різних частин і підрозділів Корпусу. Окреслив стратегічні та оперативні напрями розвитку військово-політичного руху "Правий сектор". 

Обговорили ситуацію на фронті та в тилу, а також можливості та варіанти державної легітимізації Добровольчого корпусу як суспільного явища.

Прийняли рішення: про входження до структури Оперативного штабу добровольчого руху, про розгортання нових бойових і запасних підрозділів ДУК, про подальшу систематизацію та структуризацію Медичної, Розвідувальної та Інформаційної служб Корпусу. 

Розглянули питання про можливість створення Української Добровольчої Армії як окремого виду ЗСУ тощо... 

Чесно говорячи, страшно втомився, але отримав величезне моральне задоволення від спілкування з побратимами. 

Ми всі об'єднані Ідеєю державності нашого народу і прагнемо Перемоги над ворогами зовнішніми та внутрішніми. Ми знаємо, що незважаючи на скавуління кацапських шакалів та зміїне шипіння пристосуванців і колобарантів, ми йдемо вірним шляхом. Ми - сила яка захищає українців. Це наша основна місія у цьому земному житті...

Ми хочемо перемогти. Ми можемо перемогти. Ми переможемо!

P.S. Ще на нараді ми вирішили, що для нас більше не буде перемирь з російськими окупантами та терористами. Ми будемо вести війну до переможного звільнення всіх українських земель від московських виродків. І перемога буде за нами!

Слава Україні!

Дмитро ЯРОШ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини