MENU

Російська армія продовжує атакувати позиції сил АТО і вбивати мирних українців

2031 1

Залишилось менш ніж 5 годин до початку дії так званого "режиму припинення вогню", підписаному у Мінську-2... Втім, вже зрозуміло, що все це драма. Російсько-українська війна триває.

По всій лінії фронту, російська регулярна армія продовжує по-звірячому масовано атакувати позиції сил АТО, знищувати житлові квартали і вбивати мирних українців. Міжнародний терорист, гоблін захарченко, виконав наказ путіна і вже заявив, що не припинятиме атаки на Дебальцеве. Хоча, увесь світ знає, що Дебальцеве із застосуванням РСЗВ "Град", "Смерч", "Ураган", ствольноі артилерії та САУ знищують артилерійські дивізіони ЗС РФ. Наказ Кремля - знищити місто, за прикладом Грозного. Насправді, можна стверджувати, що регулярні частини російської армії та найманці з РФ сьогодні складають левову частину військових підрозділів, що протистоять силам АТО на Донбасі.

Дипломатія - це добре. Але не тоді коли на іншому краю стола відморозки, сатаністи, вбивці. Путін налаштований продовжувати криваву бійню на території України і ми повинні це розуміти. Наразі, ГШ ЗС РФ готує брудну провокацію з буцімто обстрілом російської території зі сторони ЗСУ.

Їм це потрібно, щоб виправдати подальше масштабне вторгнення російської армії, яке, по-суті, вже давно відбулося. В ці хвилини, обстріли Дебальцевого, Мар'янки, Авдієвки, Пісок, Станиці Луганськоі та інших населених пунктів не припиняються. Гинуть мирні люди. На південному напрямку, наші воїни "Азову" героїчно відбивають атаки російсько-терористичних військ під Широкіним.

Знищено значну кількість живої сили та колону техніки найманців. Ворог обстріляв Сартану, загинула одна мирна людина. Попри звірячі атаки російських терористів та їхні спроби прориву, наші воїни утримують свої позиції і дають гідну відсіч агресору. Низький вам уклін, Воїни Світла! Слава Україні! Смерть ворогам!

Зорян ШКІРЯК


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини