MENU

Підприємці з Краматорська, які підтримували сепаратистів, перереєстровують свій бізнес в Україні

4208 3

Фірма з Краматорська ТМ «Гранд Керама», яка мала тісні контакти з сепаратистами, зокрема, надавала биту керамику для блокпостів,коли ДНРці окупували Слов'янськ та Краматорськ, сьогодні успішно продовжує працювати. Більше того, «Гранд Керама» змінила юридичну адресу з Донецької області у м.Краматорськ, вул.Щербакова, 5 на Полтавську область, Новосанжарський р-н, с.Мала Перещепина, вул.Пролетарська буд. 43-А.

Про це у своєму блозі повідомив Віктор Левченко, який підіймає питання люстрації у звільнених містах Донбасу.

Влітку минулого року спільно з нардепом Андрієм Павловським, головою Спілки офіцерів України Євгеном Лупаковим, громадським діячем Арсенієм Пушкаренко був розпочатий процес люстрації. Був оприлюднений список посібників сепаратизму з 15 прізвищ та ще 28 передані СБУ непублічно. Увага активістів була зосереджена на містах Слов'янськ, Краматорськ, Костянтинівка.

 За ці півроку вдалося добитися звільнення з посад кількох одіозних посібників сепаратизму, наприклад, Олександра Зубарєва – начальника відділу освіти Слов'янська; кількох місцевих депутатів-комуністів та «за сумісництвом» вчителів Слов'янська В.Ларіної і В.Загоруйко. 

Але до повної перемоги ще далеко. Бізнесмени, які кормили сепаратистів, і нині працюють та процвітають. Чи не найбільш гучний скандал – НКМЗ Г.Скударя, яке ремонтувало техніку терористів. 

ТМ «Гранд Керама» сьогодні – ще один з яскравих прикладів бездіяльності правоохоронних органів та відчуття безкарності тих, хто наживається на горі людей.

Всі посібники сепаратизму повинні відповісти за свої дії згідно чинного законодавства.


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини