MENU

СБУ затримала в Запоріжжі вербувальника бойовиків

2153 2

Шановні друзі,

Повідомляю вам про те, що Служба безпеки України відзначає активізацію на території України т.зв. вербувальників бойовиків, які намагаються знаходити і залучати до бойових дій на сході України наших громадян. Одного з них було затримано у Запоріжжі.

Це - мешканець цього міста 1972 р.н. з позивним "Дімон Б-2", який ще в жовтні 2014 р. добровільно вступив до бойового підрозділу т.зв. "ДНР". У планах зловмисника було вербування "однодумців", проведення диверсійних акцій в Запорізькій області, збір інформації про диверсійно-уразливі об'єкти інфраструктури міста. Він намагався розширити коло своїх контактів, займався прихованою агітацією проти України та зміни існуючого устрою.

"Дімона Б-2" затримували співробітники Запорізького управління СБУ у взаємодії з "Альфою". У затриманого було вилечено декілька мобільних телефонів та флешок, вміст яких свідчить про причетність до інкримінованих дій.

Здійснюються процесуальні дії.

Ми вкотре висловлюємо вдячність усім громадянам, а їхня кількість - величезна, хто допомагає СБУ виявляти диверсантів, терористів, вербувальників, провокаторів. Усіх тих, хто намагається посіяти страх, розхитати ситуацію, переманити на бік ворога! Причин для паніки немає - треба бути лише трішки уважнішими!:))

Маркіян ЛУБКІВСЬКИЙ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини