MENU

Хто сприяє поверненню проросійських сил у владу?

2016 0

З 18 по 20 лютого, за час нової хвилі кривавих заворушень, снайпери та бійці спецпідрозділу «Беркут» безжалісно знищили кращих синів і дочок країни. Новообрана влада обіцяла покарати усіх винних у смерті «Небесної сотні», але за рік що минув, ми не побачили жодного результату: ніхто з винних не був покараний чи притягнутий до відповідальності.

Найгірше те, що в Україні не відбувається реальних позитивних змін. Слід визнати, що уся риторика влади про здійснення реформ призводить до збідніння населення: девальвація гривні, зростання цін на продукти, ліки, товари першої необхідності, пальне та ЖКП. Такі дії влади породжують недовіру і, в перспективі, можуть призвести до зародження в суспільстві масових бунтів, або ж повернути у владу анти європейські, проросійські сили. В історії нашої крани вже був приклад, коли через бездіяльність президента Ющенка та прем’єр-міністра Тимошенко, які не хотіли працювати пліч-о-пліч, до влади прийшов Янукович.

Здавалося у такий непростий час, який переживає наша країна, влада, в першу чергу, зобов'язана захистити своє населення, його мир, спокій та добробут, адже вони взяли на себе таку відповідальність. Проте змінивши сцену Майдану на владні кабінети, політики забули свої обіцянки мільйонам українців про повне пере завантаження, зміну системи і очищення влади, люстрацію. Невже не соромно зараз перед тими героями, які в найважливіший момент не злякалися і пожертвували собою заради кращого життя усіх в цій країні за свою бездіяльність, за здачу Криму, за Донбас, за кровопролиття.

І якщо невдачі під Іловайськом і Дебальцеве призвели до втрати ще частини території, то повернення проросійських сил до влади в Україні призведе до перемоги Путіна над усією Україною. Дії української влади, які викликають все більшу недовіру громадян, найбільше сприяють реалізації кремлівських задумів!

Ігор КУРУС


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини