MENU

Надя Савченко упорно портить нєрви усім, хто причастєн до її затримання - дід Свирид

3204 5

Починаємо, як завжди з Наді Савченко і тут существенних подвижок пока не наблюдається. Надя упорно держить голодовку і одновременно портить нерви і жізнь всім, хто причастєн до її затримання та утримання в полоні, від вертухаїв до Хуйла включітєльно. А также всім, хто попадає їй під гарячу руку - вчора Надя розкритикувала і німецьких дохторів, які халатно поставилися до її обстеження і вимагає міжнародного медичного консиліуму. Про Савченко вчора увечері говорили Порох з Меркель, які щитають необхідним посилити тиск на Хуйла, щоби Надю звільнили одночасно з обміном полоненими по принципу "всіх на всіх". На сайті в Хуйла появилося сообщеніє про поддержку, среді прочого, "скорейшего освобождения пленных". Но про Надю, єстественно, ні слова. Зато вчора за Надю і за мир в Україні обіцяв молитися Папа Римський Франциск. Патріарх московський Гундяєв в ответ на це коварне сообщеніє з Ватікану прервал злобноє молчаніє і тоже обіщав молиться за мир в Україні. Тіпа - пасмотрім чия молитва крепче. Но хоть за Надю молитися Гундяєв не обіщав, і на том спасіба.

Все це було б весело й смішно, якби не доля нашої дівчинки, яку треба терміново визволяти.

В будущем возможно колись появиться наукове ісслєдованіє на тему "До питання про кумедність украінського політикуму першої чверті ХХІ століття на прикладі заяв українських політиків". Це дід намекає на вчорашній тролінг в прямому ефірі Суркова з боку руководітєля главної спецслужби хунти. Мощний ход хунти, нічого не скажеш. Тільки тепер постає вопрос, а шо далі? Звинувачення більш ніж серйозне і воно має мати юридичні наслідки, як мінімум - появу парадного портрету гражданіна РФ Суркова В.Ю. на сайті Інтерполу.

А вообще-то ми мали довідатися про звинувачення Суркову не з вуст глави спецслужби, а з істеричного вопля Дімітрія Піськова, которий виражав би обурення Кремля з приводу оголошення помощніка презідєнта РФ у міжнародний розшук. І вообще, глави спецслужб в цивілізованих краінах наводять жах на врагов не публічними заявами, а конкретними ділами. До недавнього часу лічності керівників Моссаду чи Мі-6 вообще були ізвесні лише тим, кому положено. І їхня задача була діло робить, а не з заявами виступати. Но украінська держава неустанно плодить разні ноу-хау, упорно продовжуючи запрягати кобилу позаду воза. Ну шо ж, може така таратайка і поїде, посмотрім. От дід регулярно ратує за фізкультуру і спорт. І діда спрашують - нашо воно вам діду? Отвічаю - дуже надіюся дожити до того часу, коли наші політіки подорослішають. Ну а нащот Суркова... Ну шо ж, в якості троллінгу покатіт. Тількі сказавши "А", главі спецслужби нада робити й "Б". А далі по всім іншим літерам абетки, мінімум до букви "Т" - тюрма для Суркова.

В общем і целом ситуація в ділі вгамування Хуйла виглядає таким чином, шо англосакси в ліце США і Великої Британії погоджуються пока сохранять сердите мовчання та дати возможность бундесфрау Меркель осуществить "м'який" план врегулювання кризи. Хотя брианці дедалі частіше виражають нетерплячку ворваться в состав нормандської четвірки і взять ігру на себе. Не случайно появляються сообщенія про возможность постачання Україні британської зброї, єслі усілія Меркель окажуться напрасними. Меркель покашо продовжує зберігати надію, що план врегулювання по сценарію Мінськ-2 жизнєспособен. Хуйло на словах поддакує і увіряє, шо предан духу і букве Мінська душой і тєлом. Йому вторить хор бармалєїв з ДНР-ЛНР, які заявляють про готовність і тяжоле вооруженіє відводити і з завтрашнього дня начать обін плєнними. Но на ділі в ДНР-ЛНР наблюдаються якіто передвіженія воєнних подраздєлєній, шо не способствує укріпленню миролюбівого іміджу Хуйла. Запад недобрим оком стежить за тими передвіженіями, но пока на цей щот не висказується. Всі надіються на хоть який-то мирний період, який, судя по всєму закінчиться очередним конфліктом і, соответственно, Мінськом-3. Лічно дід предпочитав би не Мінськ-3, а Гаагу-1. Гаага тоже хароший город. Не хуже Мінська.

Хунта на днях зробила вброс нащот запрошення миротворців і ця тема, як дід і предполагав, стала калорійною піщею для епічних дебатів среді політіков і серед небайдужих громадян. В любому случаї, краще сваритися на тему миротворців, ніж воювати, так шо дід спокійно спостерігає за розвитком полеміки і за заявами разнообразних політіков. Но по суті в цій темі ми тоже маємо чудєсний приклад запрягання кобили позаду воза. Може нашим політікам пороблено, що вони упорно вистраюють алгоритми своіх дєйствій у зворотньому порядку? Бо в цивілізованих краінах такі резонансні питання виходять на публічний рівень обговорення після того, як воно опрацьовано в дипломатичних кулуарах і коли є про що конкретно говорити. А тут ми бачимо, як прстпред при ООН Сєргеєв лише зараз начинає судорожно опрацьовувати тему миротворчої місіі в Україні, вже після того, як прозвучали громкі заяви з Києва. Не знаю... Може дід вже просто старий і чогось не розуміє, але мені всігда казалося, що послєдоватєльность дєйствій мала би бути навпаки.

Вітя Орбан... Отжеж ще один персонаж современності, про якого можна хоть п'єсу писати високого драматургічного накалу, під назвою "Горе від жадності".

Орбан, благодаря якому красиву землю Угорщини недавно осквернив своїми накладними каблуками Хуйло, рішив змотаться в Польщу, щоб розвеяться і виждать, пока недовольство граждан і опозиційної преси поутіхнєт. Польща історично пітає до Угорщини нєжниє чуства, відімо тому, що в цих краін нема спільного кордону. Но в даном случаї на Орбана у Варшаві ждав прохладний прийом. Вираз обличчя Єви Копач, яка наверняка состоїть в глобальном женськом заговорі проти Хуйла, ясно свідчив з якою брезглівостью вона приймає нашкодившого угорського хуйлососа. Орбану було висказано "пфе" потому шо по мнєнію офіційноі Варшави, політика Орбана іде в розріз з монолітною позицією ЄС. Орбан шото м'ямлив в ответ, но оте м'ямління нікого не убідило, а Єва лише презрітєльно кривилася.

Зато лідер польської опозиції Ярослав Качинський тут же креативно воспользувався Орбаном у користних целях - зробив вчора заяву, шо він з нєгодованієм відхилив просьбу Орбана про зустріч, бо він - Качинський - політік порядочний і з троянським конем Хуйла встрічаться не збирається. І напрасно потом прес-служба Орбана опровергала заяву Качинського, шо Орбан і не собирався просити зустрічі з лідером опозиції, це вже нікому не інтересно. Качинський творчо мокнув Орбана, рейтинг партії PiS поповз угору. Орбану остається лише скрипіти зубами і грязно матюкатися, но вже нічого не подєлаєш - дружба з Хуйлом ще нікого до добра не доводила.

Так, друзі времені писати в діда вже нема, роботи багато. І щиро рекомендую використати вихідні, щоб розпочати заняття спортом. Це дуже класно. Якщо хтось надумав взяти участь у Київському півмарафоні, то завтра у вас якраз нагода спробувати пробігти на стадіоні хоча би 5 або 10 кругів. Із зимової сплячки пора виходити і набувати спортивної форми. Да, 10 кругів - це 4 км, зафіксуйте свій час і далі намагайтеся покращувати результати. З тим, щоб 26 квітня легко пробігти 21,0975 км, красіво фінішувати і дозволити чарівним дівчатам прикрасити себе медаллю учасника півмарафону. Але ще раз - проконсультуйтесь із лікарями, а про методику підготовки - з досвідченими бігунами. Вони дадуть вам поради і щодо взуття, і щодо техніки бігу, і щодо раціону правильного харчування та поділяться ще сотнями секретів. Про здоров'я турбуватися треба вже зараз. Щоб потім колись ви легко грати в футбол із власними правнуками. І щоб на вас при цьому з цікавістю поглядали сусідські бабушки.

Свирид ОПАНАСОВИЧ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини