MENU

У Харкові вибухнуло, бо надто багатьох пробачили

7073 0

Коли іде війна, ворогів прощати не можна Бо якщо не ти їх – то вони тебе. Про це нагадує терористичний акт у Харкові, що стався саме у Прощену неділю.

Протягом року, що минув, нова влада простила багато кого. В тому числі і в Харкові. Бо вирішила не докорінно міняти залишену Януковичем систему, а очолити її.

Тому на свободі головний тамтешній антимайданівець, міський голова Геннадій Кернес. Зовсім недавно розповідав у інтерв’ю, що не вважає Росію агресором – це тоді, коли саме росіяни атакували наших солдат під Дебальцевим.

Тому не у в’язниці, а депутатом Верховної Ради колишній харківський губернатор, великий шанувальник «Беркуту» Михайло Добкін.

Тому досі в лавах міліції самі колишні беркутівці. І оберігає їх та ж міліцейська система, очолювана тепер харків’янином Арсеном Аваковим. І новий старий «Беркут» знову, як і під час революції, лупцює журналістів – за іронією долі, біля того ж Харкова.

Політика всепрощення для нинішньої України не підходить. Вона лише зрощуватиме внутрішнього ворога і цим посилюватиме зовнішнього. Якщо і далі влада буде прощати ворогів часів Януковича та своїх, які діють як вороги – будуть нові теракти та інші потрясіння.

Анатолій МАРЦИНОВСЬКИЙ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини