MENU

Дуже важко живе сьогодні Україна, але ми просто зобов’язані вистояти - Тимошенко

2760 0

Усі, хто загинув на Майдані, захищаючи українську землю, стали янголами, які бережуть Україну і які дають нам сил важко, але проходити цей шлях.
 
Про це заявила Юлія Тимошенко сьогодні під час заходів, присвячених трагічним подіям під час Революції Гідності на Майдані Незалежності в Києві.
 
Тимошенко наголосила, що, не зважаючи на всі труднощі, ми зобов’язані вистояти.
 
«Недостатньо змін, дуже важко живе сьогодні Україна. Але ми просто зобов’язані вистояти. Я думаю, головне зараз – всі мусять стати єдиною нацією, єдиним народом, і проходити, зціпивши зуби, правильно ці випробування. Перемога буде!» - зазначила вона.  
 
На думку лідера «Батьківщини», Революція Гідності стала подією, яка спрямувала український народ на правильний шлях розвитку та процвітання, незважаючи на її трагічні наслідки.
 
«Можливо, щось треба було робити по-іншому, але саме головне, що ми на вірному шляху. Цей шлях дається нам великими жертвами, великою кров’ю, великими надзусиллями. Але це правильний і чесний шлях – шлях до свободи, шлях до того, щоб Україна стала справжньою, сильною західною демократичною державою. Ми пройдемо його, я вірю в це», – сказала народний депутат.
 
Юлія Тимошенко та депутати від «Батьківщини» сьогодні  взяли участь у багатотисячному Марші Гідності.
 
Учасники ходи пройшли вулицями Інститутська, Шовковична, Грушевського, Європейською площею – місцями, де рік тому українці виборювали свою свободу.
 
Марш Гідності завершився на Майдані Незалежності спільним молебнем представників різних релігійних конфесій та запаленням лампадок в пам’ять про героїв Небесної сотні.

Батьківщина


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини