MENU

Стець відкинув звинувачення у співпраці з російською компанією

2317 0

Нам правда не треба ніякої протидії від ФСБ. Ми самі вбиваємо себе. Віталій Манько закрийте свій акаунт Facebook, їх офіс є в Москві. Оскільки Вашу фігню поширила велика кількість людей, відредауйте будь-ласка свій допис. Саме той допис де Ви поширили цю маячню, тоді можливо люди, що поширили Ваш допис почують мою точку зору... Тим більше в ньому присутній ТЕГ на мене, значить Ви очікували моєї реакції.

Інформація поширена окремими блогерами про те, що сервіс GetResponse, який використовується для Інформаційних військ України, є російським — не відповідає дійсності. У цьому можна переконатись безпосередньо відвідавши офіційний сайт компанії за адресою http://www.getresponse.com/about 

Там, зокрема, зазначено, що компанія була заснована у 1999 році поляком Симоном Грабовським. Сьогодні GetResponse має чимало представництв по світу, в тому числі і в Росії, як і інші провідні світові кампанії, наприклад, Google та Facebook.

Враховуючи, що підрив довіри до українських інформаційних проектів є інтересом російських спецслужб, просимо користувачів соціальних мереж та журналістів бути уважними.

Ми поважаємо приватність наших активістів, саме тому просимо винятково електронну адресу та ім'я.

Юрій СТЕЦЬ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини