MENU

Мулька Путіна про Харків всьо же блєф - дід Свирид

5080 0

Хуйло покашо окончатєльно з катушок не злетів, хотя про перспективи його виздоровлєнія говорить не приходиться – так і помре дурак дураком. Хотя з усіх сил старається симулірувать вменяємость - вчора у інтерв’ю довго розпинався, як він всією душою за мир в Донбасі і всьо такоє прочеє. Хуйлу вірити – себе не уважати, но в тому інтерв’ю чітко прозвучало, шо наш туалетний путьонок дуже боїться болєзнєнних методів лєченія, які предлагають американці і просить оставити для себе прежню бригаду лікарів. То єсть нормандський формат, в якому покуда придержуються щадящих методів терапії. Тому зутра сьогодні Хуйло отправив у Париж печальну лошадь Лаврова, якого нєжно поцілував в уста маліновиє і просив зятягувать тягомотіну в нормандськом форматє якомога довше.

Затягувати - шоб за нього не взялися брутальні дохтори з грубими волохатими руками. Для перестраховки Хуйло запулив мульку про плани захвата Харкова і це тіпічнєйша КГБістська і рекетьорська манєра – обозначить якуто велику опасность, шоб з рук зійшли болєє мелкі преступлєнія. Мульку канєшно же запускає не лічно Хуйло – воно як всігда ні при чом. У Хуйла для цього є разнообразні політолухи, яких ми всі давно знаєм поіменно. Тому дід схиляється, до мислі, шо мулька про Харків всьо же блєф. Направлений на то, шоб Запад не запроваджував нові болєзнєнні санкції.

Однако, мірові дохтори не дають симулянту Хуйлу себе обманути і прекрасно бачать, наскільки московський пацієнт іскренєн в свойом стремлєнії до лікування.

Покашо Хуйлу дають возможность виконати договорьонності Мінськ-2, но від дохторів не скрити, шо пацієнт по обикновенію мухлює. І коли Хуйло начав пугать Харковом, всі дохтори разом заговорили про ужорсточення санкцій проти Росії. А особенно громко вчора звучав голос британського центрфорварда Кемерона, який розказав у парламенті, шо Велика сімка давно одностайна в свойом отношенії до Хуйла. І всьо же про Харків - дід надіється, шо ті, кому положено, в состоянії тверезо оцінити стєпень вірогідності реалізації таких угроз і адекватно на них відреагувати.

Про те, шо Хуйло симулянт і лише прикидається ізредка вменяємим, свідчить множество симптомів. Діло Наді Савченко, яка вже сімдесят четвертий день уперто держить голодовку – самий яркий тому пример. Пока Надю не звільнять говорити про здравомисліє Москви преждєвременно – це розуміють всі мірові лідери. А Надя… Надя своєю голодовкою поламала тактику Хуйла, яку він традиційно веде, коли не може добитися свого швидко – тактика ця «на ізмор». Хуйловські слєдоватєлі заявили, шо в них є 90 тисяч свідєтєлєй і пострадавших. Можна собі лише представити наскільки б затягнувся суд, якби почали заслуховувать усіх.

Це чисте іздєватєльство над правосудієм, на яке СК РФ іде лише тому, шо не в состоянії опровергнуть алібі Наді Савченко. От Надя ціною ризику для власного життя рішила поламать отой балаган і тепер Хуйлу нада крепко думать, шо робити з Надєю вже в бліжайше врем’я. Дід ще раз висловлює сподівання, що в якомусь темному закоулку черепушки Хуйла завалялася хоть невеличка крупіца разума.

На самом дєлє, Хуйло зараз попав у ситуацію, коли єдине його спасіння в тому, щоб тягнути конфлікт на ізмор. В надії, що йому вистачить сил дотягнути до фінішу, а от його противники задовбаються і зійдуть з дистанції. Те, що він предпочитає іменно цю тактику яскраво показав Мінськ-2, коли Хуйло істязав немолодих і не дуже спортивних Пороха, Меркель та Олланда багатогодинним переговорним марафоном. Но тут він переоцінив і свої сили – внєшній вигляд Хуйла останніми днями не може не радувати небайдужих громадян. Коли дід дивився учорашнє інтерв’ю Хуйла, то віддав належне косметологам і світло операторам, які постаралися преподнести товар ліцом к потребітєлю. Но від вніматєльного наблюдатєля не приховать, шо Хуйло за послєдній год крепко здав.

І воювати всерйоз Хуйло всьо же боїться. Тому дедалі більше надій покладає на економічний колапс України. Кульбіти гривні додають Хуйлу уверенності, шо скоро Україна погрузиться в хаос, но тут у нього промашечка получається. Мірові дохтори все прекрасно понімають і готові вчасно допомогти дєньгами. Чого чого, а грошей у Запада хватає – МВФ готовить нові мощні киснево-фінансові вливання. От у Хуйла в економіці дєлішки кажеться намічаються нє очень – агентство Мудіз винесло вердикт, обозвавши російські гособлігації спекулятивними бумажками. Про це всі і раньше знали, просто стіснялися казати вголос.

Но вооружаться Україні все рівно треба, нікуди від цього не дінешся. Шо там собі думає главврач Обама сказати сложно – взяв два тижні на размишлєнія і зараз відімо наблюдає за поведєнієм пацієнта. Порох зранку улетів в Абу-Дабі на виставку современного вооруженія. Ну шо ж, єслі потом руссо-окупанти будуть возмущаться і нєгодовать, шо в українців якето супероружіє появилося, то Америка тут ні при чом. Порох з’їздив собі на базар і закупив трошки, шоб на хязяйстві було. Можем і квитанції показать.

Сохраняєм бадьорий бойовий дух, держим кулаки за Надю Савченко помагаєм Армії та читаєм.

І слєдім, шоб віздє парядок був! А не те, шо січас.

P.S. У Києві хоч і прохолодно, але в повітрі вже відчувається скорий прихід весни, що саме по собі викликає в небайдужого громадянина прилив сил і натхнення. Дід сподівається, що більшість з вас перезимувала без хвороб, а це значить, що здоровий образ життя і регулярні заняття спортом роблять своє діло.

Тих же, в кого без простуд взимку не обійшлося, дід запрошує влитися в дружні і веселі ряди фізично активних громадян, для котрих регулярні заняття фізкультурою і спортом стали нормою життя. Здоровим бути набагато краще, ніж хворобливим - це дід утверждає з усією ответственностью і готов посперечатися з любим, хто з цим не согласєн. Будьмо здорові.

 

Свирид ОПАНАСОВИЧ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини