MENU

Клюев в отпуске нашел новый интересный курорт. ФОТО

1313 0

Відпустку можна проводити в різних місцях.
 
Можна у Туреччині чи Хорватії. Можна у Монако та Ніцці. Можна в Куршевелі та Шамоні. А можна... в адміністрації президента України. Тепер це – новий ексклюзивний напрямок, куди не продають «гарячі тури».
 
Як відомо, секретар Ради нацбезпеки і оборони Андрій Клюєв взяв відпустку на 74 дні, з 14 серпня по 26 жовтня 2012 року. Тобто – на час виборчої кампанії.
 
 


 
Це окозамилювання розраховане на міжнародну спільноту, яку намагаються переконати, що Клюєв як начальник штабу Партії регіонів на виборах не користується адмінресурсом.
 
А це – фотографія, зроблена у середу, 3 жовтня біля службового в"їзду в адміністрацію президента на вулиці Лютеранській.
 

Цей Мерседес «гелендваген» АА 7080 МК – машина охорони Андрія Клюєва. Вона чекає на самого Клюєва, який іншою машиною заїхав у двір адміністрації президента.
 
Запитання для міжнародних спостерігачів на виборах – що робить секретар РНБОУ, який перебуває у відпусці та водночас є начальником штабу ПР, у адміністрації президента?
 
Думаю, напевно, Клюєв приїхав отримувати інструкції про те, що вибори мають пройти чесно та демократично.
 
Також незрозуміло, навіщо людині у відпустці машина зі мигалками на даху? Чому вона повинна розчищати дорогу Клюєву, офіційно відстороненому від завдань державної важливості?
 
 


І насамкінець дрібниця.
 
Очікуючи Клюєва, його охорона припаркувалася всупереч правилам дорожнього руху.
 
Закон забороняє зупиняти автомобілі ближче ніж 10 метрів до чи після пішохідного переходу. Супровід Клюєва зупинився в трьох метрах.
 

Вимогу інспектора ДАІ перепаркуватися вони проігнорували. Схоже, у них ще одна відпустка – від виконання законів України. Пожиттєва.

Сергій ЛЕЩЕНКО


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини