MENU

Як відрізнити штучне підняття ціни від об'єктивного

2799 0

Дещо про паніку. Є таке просте правило, яке не вимагає завершення отих великих університетів, робіт з економіки та звання професора. Коли якийсь товар повинен подорожчати надовго і по об'єктивних причинах, то люди, котрі шарять в цих причинах шо роблять? Вірно - тихо і без шуму скуповують цей товар.

Для чого? Шоб потім його продати іншим, і що зробити? Нажити грошенят. Так чи не так? Так. А коли вам журналіст ранком на все місто зачинає кричати, шо алярм, товар буде рости, всі на покупки, спасайся кто можєт, то це може значити наступне:

- жи врешті на білім світі з'явилось таке видання, котре замість самому наварити капітал раптово почало думати за добробут всіх людей;

- жи ніц в світі не змінилось, і вам просто хочуть загнати товар по високій ціні і у великій кількості.

Отож, товариство, відрізнити штучне підняття ціни від підняття ціни по об'єктивним причинам дуже просто: за штучне вас повідомлять, а за правдиве - ні.

Чи буває таке - шо ціни піднялись штучно, а потім залишились? Якщо раптово вмішаються інші невідомі фактори - буває. З тою ж ймовірністю ви можете кожен день панікувати і скуповувати все шо зобачите, і для того вам газет не треба.

Львівський Батяр


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини