MENU

Лауреати «Людина року - 2014» в номінації «Страховик року»

89 0

ЛАУРЕАТИ ЗАГАЛЬНОНАЦІОНАЛЬНОЇ ПРОГРАМИ «ЛЮДИНА РОКУ - 2014» В номінації «Лідер страхового ринку року»

 

Назаренко Василь

 

Генеральний директор ОС «Аграрний страховий Пул», Голова Правління ПрАТ «Українська аграрно-страхова компанія».

 

22 роки працює в страхуванні, 20 з яких - керівником страхової компанії.

 

Є одним з розробників Закону України «Про особливості страхування сільськогосподарської продукції з державною підтримкою», автор та співавтор ряду прогресивних розробок в галузі страхування, в тому числі «Методики управління ризиками в страхуванні врожаю сільськогосподарських культур».

 

За сумлінну працю, великий вклад в розвиток в ім’я економічного зміцнення та розквіту України, нагороджений:

 

• Почесним знаком та Почесною грамотою Міністерства праці та соціальної політики України за вагомий особистий внесок у вирішення питань соціального захисту населення, високий професіоналізм при виконанні службових обов’язків;

 

• Почесною грамотою Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття за особистий внесок у розвиток загальнообов’язкового державного соціального страхування;

 

• Подякою Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття за вагомі досягнення в праці, високий професіоналізм;

 

• Подякою Міністра аграрної політики та продовольства України за сумлінну працю та досягнуті результати в ім’я економічного зміцнення та розквіту України;

 

• Грамотою виконавчого комітету Черкаської міської ради за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок в економічний розвиток міста Черкаси та створення нових робочих місць;

 

• Орденом за "Відданість справі розвитку страхування";

 

• Орденом «Золотий Хрест честі і звитяги»;

 

• Орденом «Почесний Хрест».

 

Отримав почесні звання:

 

• «Лицар Вітчизни»,

• «Керівник року 2010»;

• «Менеджер року 2010 в галузі страхування»

 

 

 

Найвагоміші події здобутки в Вашій професійній діяльності в 2014 році:

 

2014 рік видався важким і одночасно продуктивним. За минулий рік як в житті країни, так і в кожного з нас відбулися серйозні зміни. Насамперед, шквал подій від економічних реформ до крутих політичних змін дали новий виток для розвитку та вдосконалення економіки України загалом та аграрного сектору, зокрема. В листопаді 2014 року мене було обрано генеральним директором ОС «Аграрний Страховий Пул». Багато сил та енергії забирає робота в пулі, адже я хочу впровадити нову, прозору та чесну політику відкритого агрострахування та націлений на подальше реформування структури, покликаної подати приклад високоякісної роботи в системі агрострахування та забезпечити їй стабільний розвиток.

Восени 2014 року, мене було обрано в якості експерта у складі робочої групи з питань вдосконалення системи страхування сільськогосподарської продукції при Міністерстві аграрної політики та продовольства України.

 

Серед першочергових завдань бачу нагальну потребу в розробці законодавчих змін, які регулюватимуть діяльність страховиків у сфері страхування сільськогосподарської продукції, та забезпечення повної прозорості і відкритості в роботі Пулу.

 

Прагну встановити безумовний пріоритет захисту інтересів агровиробника, та сприяти у побудові дієвого партнерства держави та приватних страхових компаній задля підвищення якості страхування аграрних ризиків в Україні та перехід на європейські стандарти в страхуванні.

 

Життєві принципи, які допомагають Вам досягти поставленої мети: Ніколи не здаватися, щиро вірити в результат та впевнено, крок за кроком, іти до мети. Ніщо в житті не вдається легко та відразу, за місце під сонцем потрібно боротися, долаючи безліч перешкод. Тоді результат не змусить себе чекати, а перемога буде ще більш солодкою.

 

Ким Ви мріяли стати в дитинстві?: З малих років я мріяв стати кухарем: придивлявся як мама порається на кухні. З роками відбулася переоцінка цінностей, і десь з семи років я вже впевнено відповідав, що буду великим керівником.

Чи є у Вас мрія, що поки не здійснилась?: Мрію, щоб доба складалась з 48 годин), для всього задуманого 24 години не вистачає!

Бути сьогодні успішним – це… Володіти інформацією і вміти її використовувати. Йти в ногу з часом та задавати ритм життя. Для мене особисто, успіх – це показник наскільки людина перевершує себе «вчорашнього». Якщо ти сьогодні вже зробив те, на що не наважувався вчора, ти, безумовно, успішний.

 

Ваш улюблений афоризм?: «Дорогу здолає той, хто йде».

Якщо щастя не в грошах, то в чому?А якщо все-таки в грошах, то чому?: Багатство людини полягає не в тому, що вона має, а в тому, без чого вона не може обійтися. Для мене це моя родина, друзі та робота, яка приносить задоволення. Та все-таки, без сумніву, внутрішній спокій та душевна гармонія, почуття свободи та незалежності є також складовими щасливого життя.

На жаль, ми живемо у матеріальному світі, де все досягається завдяки одному з головних інструментів - грошам, за допомогою яких ми здійснюємо задумане та втілюємо мрії в реальність.

Що Ви не любите в своїй роботі більше всього?: Я один із небагатьох людей, яким пощастило займатися справою, яка приносить задоволення та яку я безмежно люблю.

Ви згодні, що ризик - справа благородна?: Ризик - справа благородна, але тільки тоді, коли він під контролем! Зараз вдале місце для реклами, але я стримаюсь).

А Ви себе застрахували?: Так, звісно! Вже багато років поспіль маю поліс добровільного медичного страхування і успішно його використовую.

Яка риса характеру – Ваш головний недолік?: Я – невиправний трудоголік. Багато часу проводжу на роботі та у службових відрядженнях. А це, як правило, забирає час, який я міг би провести з родиною, в колі близьких та рідних мені людей. Навіть якщо випадає нагода побути декілька днів у відпустці, голова сповнена планів та задумів, які не чекають виходу на роботу. Тому надмірний прояв цієї риси все-таки іноді турбує оточуючих.

 

Яка страва здатна покращити вам настрій?: Я люблю готувати, і коли в мене випадає можливість провести час з сім’єю, я сам готую одну з найулюбленіших страв моїх рідних. Тому найулюбленіша страва – це та, що я приготую для своєї родини. Вона і є приводом для нашого хорошого настрою.

 

Чи є у Вас улюблена книга? Якщо «так», то яка?: Я завжди захоплювався історією України, тому багато перечитав історичної літератури.

 

З ким із історичних особистостей Ви могли б потоваришувати, якщо б були його сучасником?: Захоплює постать Ярослава Мудрого, великого князя київського, за часів правління якого Київська Русь досягла небувалого на ті часи розквіту, стала великою і могутньою державою Європи. Гадаю, це прагнення до європейських стандартів є нашим спільним. Тому, думаю, нам було б про що поговорити.

 

Що Ви вважаєте своїм головним досягненням в житті, а що найбільшою помилкою?: Мені про це ще рано говорити, висновки можна буде зробити років так в 85.Я вважаю, що найголовніше досягнення мене ще чекає попереду, а найбільшої помилки я не зроблю.

 

Яке зайняття для Вас - найкращий відпочинок?: Люблю активний відпочинок та подорожі. Шкода, що це рідкісні приємні події, які не можна собі дозволити щодня. Ще можу поринути в історичну літературу та кінострічки на історичну тематику.

 

 

Царук Павло

 

Голова Правління Страхової групи «ТАС»

 

З 2006 року голова місцевого комітету LIMRA, член правління LIMRA Europe (LIMRA – найбільша в світі асоціація лайфових страховиків з більше ніж 800 членами)

2006 - член правління Ліги Страхових Організацій України

 

Протягом трьох років поспіль (2006-2008) визнавався кращим топ-менеджером на ринку страхування життя за версією «Інвест газети»: рейтинг «TOP-100. Кращі топ-менеджери України».

 

 

 

 

Найвагоміші здобутки в Вашій професійній діяльності в 2014 році: Зростання оборотів компанії на 7,5%, і на 20% з врахуванням втрати філій в Криму і на Донбасі. Покращення фінансового результату компанії більше ніж удвічі. Активна позиція в МТСБУ в якості Члена Президії, розробка концепції електронного полісу.

Ваш життєвий девіз: «Хто йде – той дійде» («Дорогу осилит идущий»).

Ким Ви мріяли стати в дитинстві? Математиком.

Чи є у Вас мрія, що поки не здійснилась?: Навколосвітня подорож на яхті.

Бути сьогодні успішним – це…Не задовольнятися досягненнями та бачити нові можливості для розвитку.

Ваш улюблений афоризм?: Ніколи не здаватися!

Якщо щастя не в грошах, то в чому?: Щастя в серці і в голові, та у вмінні його відчувати і створювати.

Що Ви не любите в своїй роботі більше всього?: Не продуктивно витрачати час на підписування документів і інші формальності, а також на вирішення конфліктних ситуацій.

Ви згодні, що ризик - справа благородна?: Більшою мірою так. Не спробуєш, не дізнаєшся.

А Ви себе застрахували?: Так, ОСЦПВ, «Повний автозахист» (авто), ДМС, «Повний житло захист» (майно) і більше 5 полісів накопичувального убезпечення життя.

Продовжіть фразу «Дайте мені точку опори і я… і я зможу від неї відштовхнутися щоб почати рух у правильному напрямку».

Кому в цьому житті Ви заздрите?: Нікому, заздрість - це діяльність, яка не має сенсу.

Яка риса характеру – Ваш головний недолік?: Важко себе пересилити, щоб працювати з людьми, які мені не подобаються.

Яка страва здатна покращити вам настрій?: Морозиво чи сорбет, тірамісу, Кока-кола, полуничний шейк з Макдональдс, смачний шоколад, ну і будь-яка інша страва, приготована з любовю.

Чи є у Вас улюблена книга? Якщо «так», то яка?: Стівен Кові «7 навиків високоефективних людей»

З ким із історичних особистостей Ви могли б потоваришувати, якщо б були його сучасником?: Не думаю, що можна товаришувати за планом, це поклик душі, що виникає спонтанно.

Що Ви вважаєте своїм головним досягненням в житті, а що найбільшою помилкою?: Найбільше досягнення – це мої діти. А помилок не робить той. Хто нічого не робить.

Яке зайняття для Вас - найкращий відпочинок?: Рибалка та водіння автомобіля.


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини