MENU

Держдепартамент США закликав Росію негайно звільнити Савченко

2424 0
Утримання українки Надії Савченко у в'язниці та погане поводження з нею в Росії неприйнятні. Про це заявили в Держдепартаменті США після того, як вчора Московський суд продовжив термін перебування Савченко під вартою до 13 травня.
 
«Сполучені Штати глибоко стурбовані рішенням російського суду продовжити ув’язнення депутата парламенту України Надії Савченко до 13 травня. Сполучені Штати засуджують погане поводження з нею і глибоко стурбовані повідомленнями про погіршення стану її здоров'я», - йдеться в заяві, розміщеній на офіційному сайті.
 
У Держдепі США закликали Росію «поважати взяті на себе зобов'язання в рамках Мінських угод, укладених у вересні 2014 року, і плану виконання цих угод від 15 лютого, негайно звільнивши Надію Савченко та інших українських заручників».
Заяву підписала державний секретар Держдепартаменту США Дженіфер Псакі. 
 
Нагадаємо, що вчора Московський міський суд розглянув скаргу захисту на рішення Басманного суду щодо продовження арешту ув’язненої  і залишив  Надію Савченко за ґратами.
 
Лідер фракції «Батьківщина» Тимошенко закликала всіх громадян України та світу першого березня провести спільну акцію на підтримку народного депутата, члена ПАРЄ Надії Савченко та спільну молитву за Україну, за мир і за Надію.
 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини