MENU

Дід Свирид: Конспірологи давно кажуть, шо Хуйло - агент міровой закуліси

3950 0

Вчора состоялося очередне засідання суду в справі Наді Савченко, яке ожидаємо закінчилося нічим. Надю з тюрми не випускають, вона продовжує голодовку вже 75 день. Дід припоминає, як у 1947 году у Нюрнберзі проходив суд над нацистськими суддями, юристами і сотрудніками Імперського міністерства юстиції.

І напрасно гітлєровські юристи репетували, шо вони нєвіноватиє, бо дєйствували в рамках своїх законів – каждий получив по заслугам. Єслі путінські судді щитають, шо судьба їхніх колег з гітлєровської Германії їх не касається, то вони сильно ошибаються. І ми ще побачимо грандіозний міжнародний процес над рашистськими юристами. Прецедент є.

Єврокомісія опублікувала вчора фінальну схему створення енергетичного союзу ЄС. Красіва схема получилася, мощна і всєоб’ємлюща. Но чогось среді стратегічних партньоров ЄС у сфері енергетики ніде не фігурірує Росія. У самій Росії на цю деталь вніманія почти не обратили, вони думають, шо це несущественні шуточки. Напрасно. Конспірологи давно кажуть, шо Хуйло - агент міровой закуліси, якому поставлена задача унічтоженія Росії як нікому не нужного государства. Дід відноситься до конспірології з юмором, но єслі це так, то тоді ясна цель постоянного газового шантажу Москви. І в таком случає Хуйло дійствітєльно дуже старається, щоб відрубати Росію від джерел надійних фінансових поступлєній.

Інформагентства світу старатєльно розповсюджують заяви разнообразних западних воєнних аналітіков, стратєгов і дєйствующих натовських генєралов, шо Москва невероятно вооружається і шо Путін собирається захватить і Україну, і вообще всьо і вся вплоть чуть лі не до Ліссабона включітєльно. Цель таких заяв совершенно ясна – нада ж підготовить западне общественне мнєніє, шоб їхні правітєльства виділяли побільше дєнєг на вооруженія і армії. Конспірологи кажуть, шо агент міровой закуліси Хуйло (позивной - Путін) виполняє задачу по реанімації і посиленню НАТО. Єслі це так, то Хуйло нєсомнєнно многого добився і в цій сфері. У Брюсселі, в штаб-квартирі НАТО для Хуйла наверняка вже готова медалька.

Конспірологи также кажуть, шо Путіну, помимо унічтоженія Росії, поставлена задача помогти в становленні України як мощної демократичної держави з потужною економікою та сильною Армією. Єслі це так, то Путін вже год натхненно трудиться і коє-шо в нього нєсомнєнно получається. Во всяком случаї Армія у нас вже є і вона невпинно посилюється, і з демократією тоже вроді як неплохо. Осталися вопроси по економіці, бо хунта якось із реформами не спішить.

Значить нада шось організувать таке, шоб хунта взбодрилася і взялася нарешті за економічні реформи. Отсюда обвал гривні, хунта резко забігала і начала шось робить. Дід дуже надіється, шо впредь ота хунта буде проводити нужні реформи, посилювати Армію та економіку без волшебних пендєлєй з боку Хуйла та міровой закуліси.

P.S. Друзі, дід з далекої дороги буде вніматєльно стежити за собитіями, але не впевнений, шо зможе виходити в ефір. І скоріше за все перший обзор запощу лише наступного вівторка. В об щем, не переживайте, що дід іщез. Я обов’язково повернуся – діда так легко не здихатися.

Свирид ОПАНАСОВИЧ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини