MENU

Мальчик Королевской ни разу не продемонстрировал уважения к украинцам

900 0

По всій країні висять білборди з гаслом Андрія Шевченка «Я хочу, щоб Україну знали і поважали у всьому світі». Добрий слоган, але треба спитати футболіста, чи поважає він самих українців? Дивлячись на те, що сам Андрій не висловлює думки державною мовою, а користується частіше російською, в цьому є великі сумніви.

В рекламному фільмі на Першому національному весільний генерал партії «Україна – вперед!» користується не лише мовою сусідньої держави, але спілкується з італійцями італійською. Тобто, молодий політик непогано опанував мову народу з Апенін і поважає громадян цієї країни. Але такої поваги до українців хлопчик Королевської, на жаль, ще не виказав.

Неможливо любити країну,не поважаючи її звичаї і мову. Якщо ти хизуєшся перед власним народом добрим володінням іноземної мови, то, в першу чергу, повинен був досконало вивчити мову своєї землі. За минулі заслуги на зеленому полі виборці голосувати не стануть. Політика – це не гра в 90 хвилин, а кропітка парламентська праця, як мінімум на 5 років. Якщо, звісно, Шевченко вже не записувався в тушки провладної партії.

oleg_leusenko

 

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини