MENU

Забужко: Зараз розігрується дискусія навколо «троянського коня»

3685 0

Люди добрі, прошу, перестаньте мені слати (і самі не поширюйте!) "нові пропозиції" від рашапропаганди! Авжеж, у них новий тренд, розробляють його т.зв. "ліберальні" ЗМІ, але зрозумійте ж нарешті, що в РосЗМІ НЕМА "незалежної думки" (якщо комусь дають мікрофона - "значит, это кому-нибудь нужно" (с)), і всі ті "Независимые"-"Дожди"-і т.д. проводять ТУ САМУ "політику партії і уряду", тільки лагідніше й прихованіше (з розрахунку на іншу цільову аудиторію, в т.ч. зовнішню).

Всі ті, буцімто "злиті", "секретні плани Кремля" (де щорядок масні фейкорубські пальці знати!) та зворушливі репортажі про простих російських "шахтеров и трактористов", змушених "совершенно добровольно" (ключове слово!) їхати в Україну на танку одробляти кредит, - це, звісно, не смажені немовлята в снігурах, але хто жив в СРСР, пам'ятає: НАПІВПРАВДА ГІРША ОД БРЕХНІ.

Насправді нам ніжно нашіптують, що: 1) в усьому винен не Путін, а Малофєєв)), і ФСБ ні при чому, 2) росіяни на Донбасі - такі самі "ополчєнци", як і місцеві: "мірниє шахтьори і тракторісти" smile emoticon"наших войск там нет"!!!), - а звідси вже один крок до "нам нечего делить", "олигархи поссорили братьев"!) - і, в наступних серіях, співчутливе "миротворче" улещання від "штатних лібералів": українці, ну чого ви вчепились за той Донбас?... бачите ж, що він із нами "адіннарот" - чому б не ввести хоч там російську другою державною?.. (в наступних серіях - чому б сусіднім регіонам не зробити так само?..) федералізація... власні вибори... власні навчальні програми, в кожному реґіоні свої... ладиком-ладиком, розпадайтеся потихеньку самі - і не буде вам бо-бо... 

Це й є їхній "мирний план", і вони вже почали його реалізовувати. І українські ЗМІ радісно його поширюють - пожираючи вашу увагу і ваш час.

NB: а про те, що в середу був день народження Лесі Українки, не згадав НІ ОДИН "український телеканал". 

Читайте її "Кассандру". Там усе це описано, весь сценарій. Зараз якраз розігрується сцена VII - дискусія довкола "дарунка миру" - троянського коня. Дослівно, просто за текстом ("політеміґранти-Сінони" вже в Україні!).

І не забувайте: ЄДИНИЙ російський "засіб інформації", який можна безпечно "впускати в себе", - це "дзвінок російському другові". Вашому. Особистому. На всіх інших вістях з того поля, хай би в якій добрій вірі голошених, слід відразу подумки ставити маркер: ОБЕРЕЖНО: ОТРУЄНО!

Oksana Zabuzhko


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини