MENU

Про дві особисті зустрічі з Чечетовим

8819 0

Про дві особисті зустрічі з Чечетовим

Згадуються дві особисті зустрічі з Чечетовим.

Перша – в ЦВК під час виборчої кампанії 2012 року. Чечетов і група депутатів від ПР прийшли на засідання ЦВК, де вирішувалась доля 5 округів і розсипався в компліментах "Свободі", що ми схожі на ПР. На моє запитання в чому, сказав що у "Свободи" ніколи не буде "тушок" на відміну від інших опозиційних сил. Тут він був одночасно правий і помилявся. В "Свободі" дійсно не було "тушок" і ми були цементуючою силою опозиції в Парламенті в боротьбі з режимом Януковича. Помилився в тому, що після втечі Януковича вся фракція ПР в Парламенті перетворилась на фракцію "тушок".

Друга – на етері на телеканалі Рада. Тоді він насмілився "наїхати" на "Свободу", що ми несем відповідальність за ситуацію в країні і все, що відбувається в Криму і на Донбасі це результат того, що ми не почули Донбас і скасували мовний закон ківалова-колісніченка.

Я відповів досить жорстко, що якщо Янукович і встиг втекти з країни, то таким як він не уникнути відповідальності за всі злочини і що їх "хазяїн" їх кинув, будуть сидіти на нарах всі разом з Чечетовим. Він зразу потух, а після етеру підійшов до мене і сказав, що я його взув і він мене дуже поважає. Тоді проявилась його сутність боягуза і нікчеми, людини, яка хоче пристосуватися.

Напевне, його "хазяї" знали про його слабкість і дуже боялись показів на слідстві, тому і підштовхнули його до такого кроку "доброю порадою" подумати про сім'ю.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

Олег БОНДАРЧУК


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини