MENU

Сегодня состоится очередной судовой фарс против Юлии Тимошенко — Сергей Власенко

614 7

  

На сьогодня на 9-15 вапеляційному господарському суді м.Києва призначено розгляд апеляціїДержказначейства на рішення господарськогосуду м. Києва від 19.09.2012 року с справі«про держгарантії ЄЕСУ».


Про фарс у Господарськомусуді м.Києва у «справі про відсутністьдержгарантій ЄЕСУ» я писав в одному ізпопередніх блогів. Сьогодні  фарсбуде  продовжуватися у апеляційномусуді.


Але перед тим, хочу дещонагадати: Міністерство Оборони РФзвернулось до Господарського  судум. Києва із позовом про стягнення здержави Україна в особі КМУ 400 млн доларівСША за нібито гарантіями України позобов’язаннях корпорації «ЄЕСУ».  Заявабула подана до суду 20 серпня 2012 року. 21 серпня (на наступний день) справабула розписана судді Івченко, в цейже день, цей видатний борець засправедливість,  виносить ухвалу пропризначення справи до розгляду на 05вересня 2012 року. 


Письмова та усна позиціяКабміну в суді була чітка ібезапеляційнам-м НІКОЛИ, НІЯКИХГАРАНТІЙ держава Україна за зобов"язанняміЄЕСУ НЕ ВИДАВАЛА і НЕ МОГЛА ВИДАВАТИ. Цігарантії ніколи (починаючи з 1997 року тапо сьогоднішній день) не обліковувалисьміністерствами фінансів двох країн вдержавних бюджетах. Російська Федераціявпродовж 16 (шістнадцяти) років НІКОЛИ,НІДЕ про ці «гарантії» не згадувала.ЄЕСУ займала таку ж позицію.


Але вже 19 вересня2012 року (тобто менше ніж через місяцьпісля подання позовної заяви - хоча ГПКнадає суду до ДВОХ місяців на розглядсправи, але цього строку з різних причиндалеко НЕ завжди дотримуються суддігосподарських судів) БЛИЗЬКО 16-00(запам"ятайте цю дату та час)  суддяІвченко оголошує ПОВНИЙ ТЕКСТ РІШЕННЯна 26 (!!!!!!!) сторінках, яким БЕЗ БУДЬ-ЯКИХпідстав зобов"язує Україну сплатитиРосії 400 млн доларів. Хтось вірить, щомолодий суддя зробив це без вказівки з«самого верху»? 


Хто хоч раз був вгосподарських судах знає: така швидкістьрозгляду і такі «розлогі» рішеннябувають лише в одному випадку - колисправа повністю ЗАМОВНА !!!


При цьому, після ТАКОГОрішення суду і Азаров і Лавринович, інавіть «головний борець із неправосуднимирішеннями» громадянин Кузьмін -мовчать, ніби води в рота набрали! Неб"ють на сполох. Не притягають суддюдо відповідальності за завідомонеправосудне рішення. 


Але надалі дива лише продовжились. Пам"ятаєте про 16-0019 вересня? Так от, вже 20вересня Держказначейство подалоапеляційну скаргу. І це на рішення на26-ти сторінках. Як казав один мій товариш:«В цьому місці «ха-ха» три рази". 


При цьому вже на НАСТУПНИЙДЕНЬ ( 21.09.2012 року) Київський апеляційнийгосподарський суд (судді Шапран,Буравльов та Андрієнко) виносять ухвалута призначають слухання на 04 жовтня2012 року. 


Тобто за ОДИН день:


- апеляційну скаргуприйняли, зареєстрували та передалисудді  в суді ПЕРШОЇ інстанції(господарський суд м.Києва);


- суддя отримав апеляційнускаргу та оформив матеріали на відправку;


-голова (або заступник)госп суду м.Києва підготував супровіднийлист та підписав його;


-справу ФІЗИЧНО перевезлидо Київського апеляційного господарськогосуду;


- в апеляційномугосподарському  суді справу передалиГолові або заступнику голови цьогосуду;


- провели визначенняскладу суду;


- судді отримали матеріалисправи;


- судді перевірили, чивідповідає подана скарга вимогам законуі чи немає підстав для її повернення;


-підготували та підписалиухвалу про призначення справи. 


І все це за один день!Та вони шайтани якісь!!!


При цьому  черезпівтора дні після оголошення рішенняВЖЕ ПРИЗНАЧЕНО апеляційне слухання. Цепросто «свято» якесь!!!!!!!  


Хочу нагадати, щовідповідно до вимог ст. 93  ГПКУкраїни сторонам надається 10 (десять) днів на підготовку та поданняапеляційних скарг. Цей строк припадавна субботу 29 вересня, а відтак по законузакінчувався В ПОНЕДІЛОК 1 жовтня. Асправа вже призначена на 4 вересня.Останній раз вони так поспішали в«газовій справі» Тимошенко. Що цетаке? Куди вони так поспішають?! 


А я здогадуюсь куди:вони хочуть, щоб це чергове абсурднезамовне рішення якнайшвидше вступилов законну силу, щоб продовжувати політичновмотивоване переслідування ЮліїТимошенко і щоб це можна було б зробитипід час виборчої кампанії. Януковичвочевидь готовий сплатити Росії 400 млндоларів із бюджету НІ ЗА ЩО, абипродовжувати тримати Юлію Тимошенко ув"язниці.


Але хто повірить внезалежність цих судів? Ніхто. Хтоповірить в справедливість та законністьцих рішень, винесених «за два дні» протиУкраїни на 400 млн доларів? Звичайно жніхто. Але цей пропагандистський прийомбуде широко використовуватись Януковичемдля продовження дискредитації ЮліїТимошенко під час виборів. Пропагандистськийприйом, якій обійдеться НАМ З ВАМИ -громадянам України (не Януковичу) в 400мільйонів доларів. 

Сергей ВЛАСЕНКО 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини