MENU

Автомайдан заблокував Міністерство інфраструктури. ФОТО

4923 0

Сьогодні зранку Автомайдан разом з протестуючими вимушено заблокував Міністерство інфраструктури, тому що до нас відмовився вийти представник Державіаслужби. Вже годину більше ста людей мокнуть під дощем! Але, як бачимо, чинушам, які вже живуть "по-новому", просто плювати на них! А ми всього-то лише хотіли передати подарунок голові служби Денису Антонюку, який йому дуже знадобиться у в'язниці, де йому давно вже місце.

Ця людина в Мінінфраструктури відверто лобіює інтереси авіакомпанії Коломойського МАУ, яка є і планує бути практично монополістом на ринку авіаперевезень України. Зараз Державіаслужба судиться за право одноосібно приймати рішення щодо видання дозволів авіакомпаніям на польоти, покищо ж це право належить Міністерству. Вгадайте у разі позитивного рішення суду, яка компанія отримає знову більшість найвигідніших напрямків? Подібні процеси відбуваються і в аеропорту "Бориспіль".

У свою чергу Прем'єр-міністр Арсеній Яценюк відмовляється хоча б відсторонити на час розслідування голову Державіаслужби Антонюка, а також з червня місяця 2014р. обіцяє підписати угоду з ЄС "про відкрите небо" (єдиний авіаційний простір), яка вводить європейські стандарти на авіаринку України і надає всім гравцям рівні умови в галузі, а лише так з'являється конкуренція, а відповідно знижуються ціни на авіаперельоти та зростає якість послуг. Алі віз і нині там. Що чи, скоріше, хто заважає керівництву держави ратифікувати угоду? Тут відповідь очевидна.

Але повторюємо для тих, хто вже підзабув: країна зміналася, тому ігрища олігархів, нехай і "патріотів", будемо намагатися максимально ефективно руйнувати!

АвтоМайдан


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини