MENU

«Універсальних інформтехнологій» заявили, що Ставицький ніколи не мав жодного стосунку до компанії

5338 0

 

TOB "Універсальні інформаційні технології" глибоко стурбоване поширенням ЗМІ неправдивої інформації щодо засновників підприємства та причетності ТОВ "Уніт" до екс-міністра енергетики Едуарда Ставицького.

"Едуард Ставицький ніколи не мав відношення до ТОВ "Уніт" та жодна компанія, яка належить Ставицькому, ніколи не була співвласником ТОВ "Уніт". Хочемо наголосити, що поширена інформація є провокацією та просимо ЗМІ бути уважними до таких спроб збурення громадської думки і не піддаватися на "брудні" технології поширення чуток", - офіційно заявили в компанії.

Також повідомляється, що власником ТОВ "Уніт" є кіпрська компанія «Feriolo Holdings Ltd», яка в свою чергу належить компанії на Британських Віргінських островах «Great Software Solutions Ltd», бенефіціарами якої є громадяни України, які працюють у ТОВ "Уніт".

А компанія «Sykon Holdings Ltd» не є власником компанії «Feriolo Holdings Ltd», а всього лише компанія-секретар, яка згідно законодавства Кіпру виконує виключно технічні завдання: подає відповідні документи до реєстру, веде реєстри директорів і акціонерів та інше і виконує цю роль ще для близько 100 кіпрських компаній.

ТОВ "Уніт" включено до офіційного Реєстру розробників та постачальників програмного забезпечення України. Кваліфікація фахівців товариства підтверджена відповідними сертифікатами фірм - виробників програмного забезпечення та партнерами - Microsoft, Oracle, Cisco, ATT та інші. Для виконання вимог міжнародних стандартів TOB "Уніт" було сертифіковано на відповідність стандарту безпеки PCI DSS та стандарту якості ISO 9001:2008. Також, TOB "Уніт" має ліцензії Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації України на право провадити діяльність у галузі технічного та криптографічного захисту інформації.

"У рамках цих ліцензій розроблені, впроваджені та використовуються програмні, апаратні та інші засоби. Усі програмні продуктиналежним чином зареєстровані та мають відповідні свідоцтва про реєстрацію авторських прав, а також пройшли державну експертизу в ДССЗЗІ України. Клієнтами товариства є Кабінет Міністрів України, Державний центр зайнятості, Укрзалізниця, Поліграфкомбінат “Україна”, Київська міська державна адміністрація, комунальне підприємство "Головний інформаційно-обчислювальний центр", комунальне підприємство "Київський метрополітен", комунальне підприємство "Київтранспарксервіс" та інші", - йдеться далі у заяві.

Водночас, TOB "Уніт" володіє усім необхідним для розробки програмного забезпечення, програмно-технічними, матеріальними та іншими засобами, а також має досвід виконання багатьох ІТ-проектів в Україні.

Зазначається, що ТОВ "Уніт" є українською компанією, господарську діяльність здійснює в ІТ-галузі впродовж 9 років. Реалізовані проекти: "Картка киянина", "Електроний квиток", "Графічний захисний елемент марок акцизного податку", "Система електронних експрес-платежів", "Комплекс програмних продуктів для виготовлення та персоналізації ID-документів згідно вимог ICAO".


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини