MENU

Про подробиці смерті Юрія Кравченка

8471 0

Сьогодні минає рівно 10 років, як зухвало вбили головного свідка по справі Гонгадзе – міністра Юрія Кравченка, який на замовлення Кучми організовував вбивство Георгія.

10 років Генеральні прокурори України фактично «кришують» вбивць: спочатку під їхнім керівництвом були сфабриковані висновки про самогубство, а затим вони утаємничили всі матеріали розслідування.

Стверджую: всі президенти, що мінялися за цей час в Україні знали правду: і Ющенко, що отримав хабара за безкарність Кучми, і Янукович, який так само торгував правосуддям з родиною Кучми-Пінчука, і Порошенко, який на посаді секретаря РНБО координував правоохоронців, якраз коли фальшувалося самогубство, незважаючи на очевидні і кричущі докази замовного вбивства. 

Я не знаю достеменно, чи брав у цьому фальшуванні безпосередню участь тодішній заступник Генерального прокурора Віктор Шокін. Але вся країна чула, як він публічно і неодноразово наполягав саме на самогубстві, категорично наводячи абсурдні і брехливі аргументи.

Сьогодні я пропоную вашій увазі другу частину статті, де публічно наводив неспростовні докази вбивства Кравченка ще за Януковича. Тоді його Пшонка на моє офіційну заяву про злочини ГПУ відповів, що я не маю права говорити про ці злочини – бо я не близький родич Кравченка.

Тоді я свідомо не навів всі докази (маю ще десятки), розуміючи що такі речі, як підлог, фальшування документів заднім числом для ГПУ, справа звична і буденна.

Сьогодні персонально для Шокіна задам кілька з тих питань, що не увійшли у статтю.

Перше. Чому у матеріалах справи відсутні навіть згадки про відео спостереження, яким були обладнані як особняк Кравченка, так і сусідній будинок. Невже натовпи слідчих прокуратури, експертів, оперів СБУ не помітили камери? А може просто забули їх згадати у протоколі огляду місця події? Ну і безумовно записи цього спостереження ніхто офіційно не досліджував і самих записів у справі немає. Хоча апріорі впевнений – записи вилучали і дивилися. Що ж там таке побачили у ГПУ і у високих кабінетах, якщо дали команду «забути» і не згадувати про це відео?

Друге. Поясніть чому не знайдений блокнот, з якого вирваний листок передсмертної записки Кравченка та ручка, якою він її написав? Адже шукали ці речі ретельно і скрізь, де він міг написати це звернення: і у будинку, де мешкав, і у гаражі, де знайдено тіло, і на подвір’ї, і у київський квартирі, куди міг заїжджати? Невже Кравченко конспіративно виготовляв своє «останнє слово»? Заздалегідь у затишно-таємному місці? А може він сам знищив сліди цього написання? Для чого?

Третє. На пістолеті, з якого був вбитий Кравченко, експерти знайшли лише три відбитки пальців. ГПУ свого часу категорично заявила, що то відбитки Кравченка. Хоча це брехня: в експертизі записано, що вони змазані і – увага: експерт НЕ ВИКЛЮЧАЄ, що могли належить Кравченку. Той, хто хоча б поверхні знайомий з криміналісткою розуміє, що таке формулювання експерта означає, що ці відбитки не виключають належності ще до мільйона осіб. Але не це головне. Справа у тому, що всі три відбитка залишені кров’ю. А експертиза тіла гласить: на правій руці Кравченка – жодної краплини крові. Отже, пане Шокін, ви колись були одним з найкваліфікованіших слідчих України, то поясніть цій країні і бажано, як ви любите, - публічно: як можна залишити криваві сліди без крові?

http://opodolski.livejournal.com/4403.html

Олексій ПОДОЛЬСЬКИЙ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини