MENU

Сноуден нарешті зрозумів, що його «втемну» використало ФСБ - блогер

9211 0

Колишній співробітник ЦРУ Едвард Сноуден готовий повернутися в США за умови гарантії неупередженого суду над ним. Про це журналістам повідомив його адвокат Анатолій Кучерена. Що спонукало Сноудена висловити бажання покинути Росію та поїхати в США на суд, де його чекають звинувачення в дуже серйозних злочинах, поки невідомо. 

Щоб здогадатись, "що спонукало" не потрібно бути супергенієм - пан Сноуден нарешті допер, що в глобальній війні Росії проти всього світу, в першу чергу проти рідних йому США, його "втемну" використало ФСБ для своїх цілей (можу зробити скріншот зі свого Скайпу, де я в розмові прямо сказав, ким він є: "Сноуден - або мудак, або просто російський шпигун" - це було ще влітку 2013 року відразу після оприлюднення ним своєї інформації).

Наївний романтичний ідіот нарешті допетрав, що накоїв - а після вбивства Нємцова і початку судового розслідування по Литвиненку зрозумів, що такий свідок в нинішній воюючій Росії ФСБ в принципі не потрібен в живих, тож йому захотілося бути краще живим в американській в'язниці, аніж лисим і мертвим - в російській лікарні.

Риторичне питання лише в тому, чи дозволять йому вирватися живим звідти, куди він з такою радістю прискакав з компроматом в зубах. Якщо якимось дивом він таки вирветься з Мордору - у нього є всі шанси не лише не сісти до в'язниці, а й дожити життя з подружкою в комфорті, оплаченому федеральним урядом в обмін на його свідчення щодо того, хто саме його "наставляв" і "спрямовував" (що тут не обійшлось без кротів ФСБ в "псевдодемократичних" рухах Заходу сумнівів нема). Але на це шансів відверто малувато. Куди їх більше за те, що Сноуден випадково "потрапить під снігоприбиральну машину" переходячи дорогу в Москві.

Ярослав ВІШТАЛЮК


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини