MENU

Листівки в Харкові, або Чому сепаратизм вбиває. ФОТО

7316 0

Листівки з відповідним роз’ясненням до чого сепаратизм та “русский мир” може призвести на днях з’явилася в Харкові.

Таким чином активісти Громадянського руху "Відсіч" та небайдужі громадяни намагаються донести до харків’ян всю згубність ідеї “русского мира” та сепаратизму, а також всю жахлививість наслідків, до яких призведе у житі мирного міста Харкова та самих харків’ян підтримка цих ідей.

Кремлівський путінський режим обіцяв Донбасу “золоті гори”, однак поки він зміг принести туди лише горе, сльози, нові могили “невідомих солдат” та мирних людей. На всіх територіях прилеглих до лінії вогню більшість підприємств й далі продовжує зупинятися; збільшується безробіття, злочинність; зарплати, пенсії, стипендії майже не виплачуються; газ, вода, електроенергія подається з великими перебоями. До того мирні будні таких великих міст як Донецьк, Луганськ, Горлівка, Дебальцеве перетворилися в безлюдні вулиці та руїни.

Харків вже ховає своїх дітей в наслідок постійних терактів та провокацій, що здійснюється засланими агентами Кремля та місцевими прихильниками режиму Путіна. Чим ближче “русский мир”, тим більше доводиться ховати (гине) невинних людей, незалежно від того, прихильниками яких політичних поглядів вони були. Основне питання цих листівок, які розповсюджувалися на вулицях Харкова активістами та небайдужими харків’янами - чи цього бажають мешканці міста?

Активісти й надалі планують проводити роз’яснювальну роботу серед місцевого населення, щоб доносити до харків’ян  інформацію про  вбивчість та загрозу, яку  дійсно несе (приносить, до якої призводить) сепаратизм.

Громадянський рух "Відсіч"


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини