MENU

За «коммунистов» проголосуют разве что мертвые с могил — Зорян Шкиряк

839 3


Зновупро соціологію, звичайно «чорну».


У своїй поперднійпублікації я писав про спробу політтехнологівБанкової маніпулювати свідомістюгромадян, підкидуючи усілякі маразматичнірейтинги в ЗМІ.


Я згадував про 4,8%!!! якімалюють латентному регіоналу і приплічнику Януковича Ющенку, з його політичною«труною» під назвою «Наша Україна».


От, сьогодні прочитав,що виявляється у «червоних» вже 12%рейтингу довіри українців!!!


Стоп! Ну є ж межа безглуздюі політично-соціологічному цинізму. Цетаке саме божевілля як і високий рейтинг «НУ» чи «впердівців».


Чи не найбагатша інайзаможніша в Україні капіталістична КПУ, що фінансується олігархами Януковича,з усіх екранів та білбордів волає просоціальну справедливість, рівність,націоналізацію підприємств і т.д.Щоправда, вони мовчать, що те, що вонихочуть націоналізувати, належить якразтим у кого вони безсоромно беруть гроші.На їхню розкішну рекламу вже витраченосотні мільйонів. Звідки? Може Симоненкоскаже, що це все на членські внески?Смішно.


Як на мене, чути такілозунги  від тих хто міцно закріпивсяу владі, у продажній більшості Януковича,що найменше, маячня. Адже, комуністи вжедавно нахабно розкошують, вони контролюютьмитницю, носять годинники вартістю вдесятки тисzч доларів,  їздять нанайдорожчих іномарках, утримують гектариземель, заміські вілли і престижніквартири. Якось дивно, для поборниківсоціальної рівності. Чи не так? Тому проморальний бік цього політичного маразмупромовчу.


Будь-яка освічена людинаце розуміє. Але мене обурює інше.


От, «правильні» соціологинамалювали їм 12% рейтингу в одному знедавніх їхніх досліджень. Запитання:невже вони вважають українців за ідіотів?Підкажіть, а хто за них голосуватиме?Адже тих хто сумує за «вєлікім і могучім»та ковбасою по 2.20  залишилилосьдуууууже мало.


То невже мертвіпіднімуться з могил, щоб проголсуватиза комуняк і за повернення в совок? Невірю! Стільки мертвих не підняти.


Друзі, це я знову дотого, що жодному з цих, так званих, «дутих»рейтингів, що тиражують в ЗМІ за вказівкоюБанкової вірити не можна. Суцільна,абсолютна брехня.


Зрештою, кожен самвирішуватиме кому вірити, а кому ні.Одне знаю точно: антинародні, антидержавні,аниукраїнські сили, ані комуняки, ані регіонали, ані всі їхні посіпакизамасковані під «незалежних» або псевдоопозиційні  в Україні не пройдуть.


Тримаймося! СлаваУкраїні!




Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини