MENU

Герман использует советские методы антипропаганды против ВО «Свобода»

810 0

Наміжнародному саміті з проблем захиступрав національних меншин «Досвід Українидля світу» влада піарилась в дусірадянських часів. Формальні і пустідоклади, інерційні, мляві і фальшивіаплодисменти. Зосереджу увагу лише наодній фразі радника президента, керівникаголовуправління з гуманітарних ісуспільно-політичних питань АП ГанниГерман.

Говорячи про те, як українськавлада «непокладая рук» робить все задлязлагоди поміж нацменшинами, чиновницяв промові пом’янула не злим тихимсловом, що, мов, з’явилася така сила вкраїні, яка пропагує майже ненавистьдо інших народів України, і якбипроцитувала рекламне гасло «рука нездригнеться все змінити ЛИШЕ дляукраїнців». Був очевидним натяк на «Свободу». Присутнім та телеглядачамвідразу згадався слоган партії, алемало хто задумався, чи точно процитуваладержавна діячка тягнибоківців.

Подивимосьна справжнє гасло ВО «Свобода»: «Рукане здригнеться змінити ВСЕ на користьукраїнців». Бачите зміщення акцентів?

Можназрозуміти, коли щось плутає сусідка попід’їзду. Але, слово «ЛИШЕ» з вустдержавного чиновника було сказано невипадково. На форумі національних меншиннібито підкреслювалася «нацистська»сутність «Свободи», яка дбає за долюукраїнців нібито за рахунок іншихнаціональностей.

Герман застосуваламетодику тих, з ким пов’язаний підйомкар’єри провінціальної дівчинки зГаличини. Схожі технології ми спостерігаємой від інших соратників «головногогуманітарія» країни. Гідні учні доктораГеббельса.

Олег ЛЕУСЕНК



Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини