MENU

Курков презентуватиме «Щоденник Майдану» в Італії

3951 0

Один із найвідоміших у світі сучасних українських письменників, твори якого перекладено багатьма мовами, Андрій Курков зустрінеться із представниками української громади у Римі.

Зустріч із письменником відбудеться у неділю 15 березня о 15.00 в приміщенні Посольства України в Італії.

«Не пропустіть “Щоденник Майдану” італійською мовою від санктпетербурзького киянина», — написала Мар’яна Тріль на сторінці у Facebook.

Як відомо, книга Куркова «Щоденник Майдану», що присвячена соціально-політичним подіям в Україні кінця 2013-початку 2014 року, вийшла у перекладі німецькою, французькою, італійською, англійською та естонською мовами.

Ця книга призначена, перш за все, іноземному читачеві, який має потребу дізнатися про суть українських подій останніх місяців, побачити їх очима відомого письменника та почути його роздуми і пояснення. «Це особистий погляд, це мої щоденники, які я пишу з 21 листопада. Майже кожного дня я описував події і як я їх сприймав, мої роздуми. А там, де треба щось пояснювати, я пояснював, давав коментарі. Я пояснюю для іноземців деякі моменти української історії чи сьогоднішньої реальності», — анонсував видання Андрій Курков.

Нагадаємо, французький науковець Антуан Аржаковський видав книгу про драматичні події Майдану – «Росія-Україна: від війни до миру?».

Марічка Паплаускайте


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини