MENU

Міліціонери, які знущалися над волонтерами під Ізмаїлом, будуть звільнені

5745 0

Начальник харківської міліції Анатолій Дмитрієв відреагував на розповідь волонтерів про свавілля, яке твориться на так званому Ізмаїльському блокпості. Ось що він на писав на своїй сторінці у "Фейсбуці":

Сьогодні волонтер виклав в Інтернет інформацію про конфліктну ситуацію, яка виникла 6 березня на блокпосту в місті Ізюмі Харківської області між ним та працівниками міліції.

За моїм наказом створено спеціальну комісію, яка вже працює на місті інциденту та вивчає усі його обставини.

Вже встановлено, що в той день службу на блокпосту несли працівники зведеного загону Кіровоградської та Рівненської міліції. При підтвердженні неправомірної поведінки працівників ОВС, незалежно від місця їх служби вони будуть звільнені з органів внутрішніх справ та притягнуті до відповідальності згідно з чинним законодавством України.

Готовий у будь який час зустрітися з безпосередніми учасниками конфлікту.

Я дав доручення організувати в найближчий час спільну нараду з волонтерами та громадськими об’єднаннями бажаючими допомагати міліціонерам стежити за порядком на блок-постах. Співпраця передбачає також залучення громадськості до участі у спільних із правоохоронцями інструктажах, буде складено відповідний графік чергування.

Ми повинні виключити з практики будь-які непорозуміння та конфлікти, які іноді виникають між волонтерами та міліціонерами під час перевірок на блок-постах. Подвійний контроль допоможе уникнути таких неприємних ситуацій. Люди, об’єднані однієї метою, працюють ефективніше та більш згуртовано.

Також вже розпорядився з сьогоднішнього дня розмістити на блок-постах важливу інформацію з телефонами довіри обласного ГУМВС, по яких можна цілодобово звертатися у разі виникнення будь-яких порушень з боку правоохоронців.


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини