MENU

З'явилися подробиці смерті Пеклушенка. ФОТО з місця події

15820 0

З’явились подробиці смерті екс-регіонала Пеклушенка, повідомляє Maidan Press Center

Олександр Пеклушенко, колишній губернатор Запорізької області загинув. Смерть настала в результаті пострілу у себе вдома в селищі Сонячному. Інформацію підтвердили в МВС Запорізької області. 

У мережі з'явилися фото з місця смерті екс-губернатора Запорізької області Олександра Пеклушенка. Знімки опублікувало місцеве видання "Голос". За попередньою інформацією, причиною смерті стало кульове поранення в шию. Пізніше нардеп, радник глави МВС Антон Геращенко в підтвердив смерть регіонала. За його словами, зараз на місці працює міліція, розглядається версія самогубства.

Нагадаємо, Олександр Пеклушенко очолював Запорізьку ОДА з 2011 по 2014 рр. Був народним депутатом IV, V і VI скликань від ПР. Був також членом президії політради партії. У Раді IV скликання був заступником Віктора Януковича, який на той момент був лідером фракції.

Как сообщил на условиях конфиденциальности оперативный работник, который непосредственно осматривал место происшествия, тело экс-губернатора Александра Пеклушенко, на момент осмотра места происшествия, находилось в подвальном помещении дома №12 по улице 8 Марта в поселке Солнечном в пригороде Запорожья.

По его словам, в данном подвальном помещении дома, где наступила смерть Александра Пеклушенко, находился спортзал, сауна и душевая кабина.

"Время смерти экс-губернатора зафиксировано около 13:00. Александр Пеклушенко лежал на спине в небольшой санитарной комнате с огнестрельным ранением в области шеи. В непосредственной близости от тела потерпевшего находилось охотничье ружье ", - отметил оперативный работник.

Он также добавил, что пока проводился осмотр, на место гибели подъехали родственники Александра Пеклушенко.

Также на место происшествия прибыли несколько десятков оперативников.

"Похоже, что экс-губернатор застрелился сам. Это первое впечатление. На спусковом крючке ружья висела ложка для обуви ", - подчеркнул собеседник агентства.

Он также отметил, что однозначно говорить о самоубийстве еще рано.

"Все ясно. Такое мое личное впечатление", - подытожил оперативник.

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини