MENU

Як кияни валили паркан незаконної забудови на Подолі. ФОТО, ВІДЕО

5590 0

У ніч на 15 березня 2015 р. навколо так званого "першого" скверу на Контрактовій площі, більш відомого як сквер Сагайдачного, несподівано з'явився капітальний паркан. В середині дня за парканом прямо на траві було виявлено бетономішалки. Подоляни забили на сполох і викликали на бесіду голову Подільської РДА Валентина Мондриївського, який повідомив, що за капітальною щільною огорожею буде перекладатися плитка та ремонтуватися фонтан, який раніше бив у два струмені, а тепер, мовляв, буде бити у чотири. У руках голова адміністрації мняв проектні документи і уперто не бажав видавати обуреним киянам замовника та спонсора проекту, стверджуючи, що він його ЗАБУВ. 

Слід також зауважити, що у цей самий час історичний фонтан "Самсон" стоїть у занедбаному вигляді - напевно, його доведеться знов мити і фарбувати киянам, як вони вже це робили декілька років тому.

Зрозумівши, що дозвільної документації Мондриївський надати не може, люди стали вимагати знесення паркану... Оскільки представники підрядника і Подільської райадміністрації сприйняли цю вимогу без ентузіазму, кияни за старою міською традицією, поваляли паркан власноруч. Залишається загадкою, щоправда, хто вкладе назад частину здертої плитки. 

Промова Мондриївського:

Валяння паркану: 

Здивування киян з приводу необізнаності голови Подільської РДА:

Рішення спонтанних зборів киян з приводу паркану на Контрактовій та питання до пана Яцка: 

До речі, обліччя все ті ж. Представник підрядника - той самий, що керував руйнацією Гостиного двору.

Представник підрядника подзвонив начальству і сказав (цитую): ''Ничего не получилось. Они повалили забор''.

Ганна ПУТОВА


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини