MENU

Зомбі подякували Гройсману за блокування закону про заборону російських серіалів. ФОТО

5928 0

У вівторок, 17 березня, активісти Громадянського руху Відсіч, волонтери та небайдужі громадяни прийшли під Верховну Раду в образі зомбі й «подякували» Голові ВР Володимирові Гройсману за блокування закону про заборону російської телепропаганди. Зомбі вигукували гасла «Гройсман — мужик!», «Больше российских сериалов!», «Спасибо за «Бригаду».

Захисникові російського світу Гройсману принесли подарунок — прапор так званої ДНР. Та оскільки пан Гройсман не вийшов до своїх «зазомбованих» однодумців, подарунок надіслали йому поштою.

Учасники акції впевнені, що хоч Гройсман і годує всіх обіцянками підписати закон, та його дії свідчать про інше. Безпідставно зволікаючи з підписанням проголосованого закону, він фактично підіграє окупантам. А той факт, що закон досі не оприлюднено на сайті ВР, може свідчити про маніпуляції з текстом закону.

Активісти планують посилювати тиск на Голову ВР Гройсмана, аж допоки він не підпише довгоочікуваний закон у неспотвореному вигляді.

Нагадаємо, ще 5 лютого Верховна Рада України ухвалила Закон «Про внесення змін до деяких законів України щодо захисту інформаційного телерадіопростору України» (№ 1317), який мав суттєво обмежити показ ворожих фільмів і серіалів. З часу голосування минуло більше місяця, однак закон досі не підписано Головою Верхової Ради та не оприлюднено на сайті Верховної Ради. Формальним приводом для зволікання є заява депутатів-регіоналів з так званого «Опозиційного блоку» про нібито порушення регламенту під час ухвалення закону та внесена ними постанова про його скасування.

Відсіч


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини