MENU

Парубій: У московських пропагандистів остаточно з'їхав дах!

8553 3

У московських пропагандистів поїхав дах! Це вже переходить всі межі здорового глузду. Вчора в «Комсомольской правде», яка претендує на серйозне видання було опубліковано черговий маразм кремлівської пропаганди. Згідно статті виявляється, що Андрій Парубій був замовником вбивства Бориса Нємцова!!! 

Вже були неодноразові виступи Чуркіна на найвищому рівні в Асамблеї ООН, де він звинувачував мене у тому, що я найняв снайперів для розстрілу спецназівців на Майдані. Були неодноразові звинувачення в тому, що саме я організував одеські події, а тепер вони випорожнились новим ноу-хау, що виявляється Парубій є замовником вбивства Бориса Нємцова. 

З Борисом Нємцовим я був знайомий давно, з часів Помаранчевої революції. На його запрошення їздив на Болотну площу, де пліч-о-пліч стояв з тими росіянами, які бачать Росію не путінською, а іншою. Які розуміють всю небезпеку і зло путінського режиму. 

Ті ж самі люди, які 2 місяці тому кинули мені під ноги бойову гранату в центрі Києва, ті ж самі люди, яким вдалось застрелити Нємцова, ті ж самі люди, які вбили Литвиненка сьогодні намагаються приховати правду за ідіотськими вигадками. «Чим більша брехня, тим більше в неї повірять», - говорив Геббельс.

Сьогодні це не спрацює. Весь світ і всі люди в яких є хоч крихта здорового глузду розуміють і знають хто був і є організатором цих вбивств. Це особисто президент Росії Володимир Путін.

Путін буде відповідати перед законом у Гаазі і закінчить так, як до нього закінчили всі диктатори-вбивці, які взяли на себе місію розпоряджатись людськими життями.

Андрій ПАРУБІЙ, перший віце-спікер Верховної Ради


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини