MENU

Бойовики вчиняють провокації, прикриваючись спостерігачами ОБСЄ

7401 0

Повернулася щойно з передка і повідомляю останні новини.

По-перше, мій вчорашній пост про успіх наших зенітників і саперів закінчувався фразою "Втрати ворога уточнюються". Так ось, на нашій ділянці фронту (під Донецьким аеропортом) за вчора у супротивника 7 двохсотих.

По-друге, вчора по позиціях n-ської частини ЗСУ в районі ДАП, підсиленої підрозділом ОТГ ДУК "Правий сектор", кілька годин працювала рашистська великокаліберна артилерія. Лягло більше сотні снарядів САУ і повний боєкомплект танку. Перемир'я форевер! На щастя, втрат у наших немає.

По-третє, сьогодні зранку "сепари" накрили с.Опитне з АГС. Був поранений місцевий дідусь. Його відвезли до лікарні.

По-четверте, зранку і до обіду "сепари" працювали по наших позиціях великокаліберною артилерію і важкими кулеметами. Врешті-решт у наших хлопців з ОТГ ДУК "Правий сектор" урвався терпець, і вони вирішили дати отвєтку з трофейного АГС. Тільки-но ми підготували АГС до роботи і зібралися вирушати на позицію - раптом навколо усе стихло.

Що сталося, дивувалися ми. І тут по зв'язку прийшло повідомлення, що, виявляється, в аеропорту з'явилися ОБСЄшники, і "сепари" одразу стали "святі та Божі". Запанувала тиша і теплий весняний день - якби не руїни навколо, то ніби й війни немає. Чекаємо на чергове повідомлення "сепар-ТВ" про злих укропів, які постійно порушують перемир'я.

Через тих ОБСЄшників нам так і не вдалося випробувати трофейний АГС. Чули б ви, як наші хлопці їх матюкали :) Впевнена, причому, що "сепари" з того боку матюкали їх не менш віртуозно і щиросердно.

Олена БІЛОЗЕРСЬКА


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини