MENU

Корчинський: Нехай краще в Кремлі сидять «жуліки і вори», аніж чесні патріоти

9330 4

Українських селян покріпачила вольтер’янка Катерина ІІ. Григорій Потьомкін – куратор ліквідації Запорізької Січі щиро захоплювався козацькою романтикою і походив з греко-католицької родини (таких родин тоді було повно на смоленщині).

Кат українського народу Ленін взагалі був мешканцем бібліотеки британського музею. Члени ЦК більшовиків тусувалися в Західній Європі значно довше, аніж керівники царської «охранкі».

Ті, хто прийдуть на зміну путіну бдуть значно більш прогресивними і європейськими, отже, більш небезпечними людьми.

Російський бунт завершиться не розвалом ерефії, але оптимізацією. На хвилі повстання, якщо таке колись трапиться, до влади прийде більш адекватний режим, який не зменшить ні ціни на газ, ні претензії на Україну. Нехай краще в Кремлі сидять «жуліки і вори», аніж чесні патріоти «єдіной і нєдєлімой».

Не варто забувати, що розстріл парламенту і відторгнення за допомогою ЗСРФ Абхазії та Південної Осетії від Грузії і попередня сепаратистська змова в Криму і збройна московська присутність в Придністров’ї і зруйнування Грозного, все це відбулося не за Путіна, але за демократа і улюбленця Заходу Єльцина. Новий постпутінський Єльцин не буде добрішим.

В Москві нам потрібен застій, Путін з новоросією дедалі більш подібний на Брежнєва з Афганістаном і тупа неефективна реакція, від якої здатен буде втекти навіть тупий, неефективний контрреволюційний Київ.

Дмитро КОРЧИНСЬКИЙ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини