MENU

UAINFO.ORG серед претендентів на отримання титулу «Людина року - 2014»

4376 1

21 березня 2015 року в Палаці "Україна" відбулася дев’ятнадцята церемонія вручення премій "Людина року-2014" та благочинна акція "Життя заради миру".

Під час проведення Урочистої церемонії були вручені міжнародні та спеціальні премії "Людина Року" за 2014 рік. Урочиста церемонія проходила під девізом "Місія єднання" і була проникнена загальною об’єднавчою ідеєю.

У номінації «Інтернет-медіа року» перемогли інформаційна агенція «112», Інтернет портал «Українська правда» та Інтернет портал «Цензор». 

Серед претендентів на звання кращого українського інтернет-видання був і сайт UAINFO.ORG. 

Наш медіа-ресурс не залишався осторонь важливих суспільних трансформацій в державі, висвітлював проведення АТО на сході України, знаходився у вирі гарячих подій, які сколихнули свідомість українців.

Завдяки наполегливій та відданій праці колективу редакції інтернет ресурс UAINFO.ORG став популярним не лише серед блогерів, а й серед тих, хто слідкує за політичним життям України. 

Нагадуємо, що загальнонаціональна програма "Людина року" – найвідоміший суспільно-рейтинговий проект, популярність якого давно перетнула національні терени України.

Слідкувати за нагородженням переможців можна тут


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини