MENU

Обжовуючи чергову новину про чиюсь загибель українці не побачать танки під вікнами

6772 3

Два тижні замість обговорювати реальні проблеми - від відступу наших військ до грабіжницьких злочинних тарифів та антиконституційних законів - жували підкинуту для відволікання уваги жуйку про "можливо померлого Путіна". Хоча здавалося б - що вам з того, що помер? Від цього кудись зникнуть мотороли та гіві? Буряти на танках вибачаться і поїдуть назад? Захарченко з Плотніцьким вдягнуть на себе наручники і напишуть добровільну явку?

Путін виліз - "може помер Янукович-молодший". Пішли повально жувати цю жуйку, забивати ефір, відволікати масову увагу від знову ж таки реальних проблем. Що вам з того, як і втопився? Ціни зменшаться? Зарплати збільшатся? Тарифи повернуться до обгрунтованих? Бензин стане по десять гривень, а поранені в шпиталях самі вилікуються? Нічого. Порожнеча. Але кістка діє - кістку туди, кістку сюди, за мотузочку прив'язали і зграя бігає, висолопивши язика. За дві години - три десятки дописів.

Спливе Янукович - "може трапиться інфаркт" у Азарова. Потім "може критичний напад лупи" у Арбузова. Потім "можливий потужний пронос" у Табачника.

Найважчу зброю - "може помер президент Янукович". - прибережуть для повномасштабного наступу. Обжовуючи цю новину українське суспільство не буде звертати уваги навіть на танки під вікнами.

В мультику "Роги й копита" був персонаж - пес, який хотів стати головним, заради чого навіть зібрав своїх собак-агітаторів, та "нагнув" в "тушки" місцевого кота, щоб той голосував за нього. Не дурний начебто був пес. Та коли він виступав на виборах зі своєю кандидатурою, віслюк почав кидати йому м'яча, і той, задоволено повискуючи, забував про своє прагнення влади та біг його ловити і приносити.

Попри всі негаразди, як бачу, українське суспільство досі не пішло розумом далі за того дурного пса...

Ярослав Вішталюк


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини