MENU

Інтерпол призупинив розшук Миколи Княжицького - Аваков. ВІДЕО

7146 0

24 березня о 12 годині розпочався офіційний обмін інформацією НЦБ з Укрбюро Інтерполу. О 14.15 на час розслідування всіх «дивних шорсткостей» розшук Миколи Княжицького припинений.

Про це Арсен Аваков повідомив на прес-конференції, яка відбулась сьогодні, 24 березня, в правоохоронному відомстві.

- О 12 годині почався наш офіційний обмін з Інтерполом за цією інформацією і в 14.15 прийшла відповідь, що на час розслідування всіх «дивнихшорсткостей» розшук припинено, - заявив Міністр внутрішніх справ України.

Інтерпол припинив розшук депутата Верховної ради Миколи Княжицького на час розслідування всіх деталей поданого Камбоджиєю запиту.

- Такий запит Інтерполу був отриманий пару днів тому. Мала місце «червона картка» Інтерполу виставлена поліцією Камбоджі. Княжицького звинувачують у злочині по фіксуванню й даті перебування його в Камбоджі. Прямо скажу, що цей запит оформлений, як нам здалося, з рядом сумнівної інформації. Ми провели перевірку і побачили це. Так само ми отримали заяву Княжицького на цей рахунок, - повідомив Арсен Аваков.

За його словами, українськими правоохоронцями підготовлено та надіслано відповідне нормативне звернення в штабквартиру Інтерполу і, безпосередньо, в Камбоджию, де був ініційований розшук. «На час розслідування всіх «дивних шорсткостей» розшук припинено.

МВС України


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини