MENU

Влада перешкоджає інвесторові, який готовий платити десятикратну орендну плату. ВІДЕО

4958 0

Як волинська влада вставляє палки в колеса реальним інвесторам, які готові вкладати сотні тисяч доларів у спорт, екологію та рекреацію. Про це пише на "Фейсбуці" Дмитро Федоренко.

Нам вдалось поспілкуватись з інвестором, який готовий вкласти власні кошти у проект рекреаційної спортивної бази. Ним виявився бізнесмен зі Львову Роман Івасишин, романтик, щирий патріот та головне – захоплений спортивною рибалкою чоловік. Він каже, що якби спортивна рибалка не була його улюбленим хобі, то він, напевно, давно відмовився б від цієї затії.

«…у Луцькому районі максимальна орендна плата, яка сплачується щороку за один ставок, становить біля 12 тис. грн. Мабуть в інших районах Волинської області ситуація не сильно відрізняється. Тим часом ми готові платити суму в 10 разів більшу. За сьогоднішньої економічної ситуації будь-яка влада мала б таких інвесторів шукати та запрошувати, а не вставляти їм палиці в колеса. Я шокований тим, як до інвесторів ставляться на Волині», - щиро зауважує Роман Ігорович.

Восени минулого року Роман Івасишин встановив спортивний рекорд України: впіймав найбільшого коропа вагою 20 кілограмів 400 грамів. Отримавши за цей рекорд від спонсорів грошовий приз 12 000 гривень, ці гроші він передав на закупку всього необхідного для українських бійців у зоні АТО.

Дякуємо за надані відеоматеріали «Громадське. Волинь».


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини