MENU

У центрі Львова побили неповнолітнього з тризубцем на одязі

6372 18

У центрі Львова невідомі побили 13-річного Устима Хавунка. Зловмисників було четверо, вони затягли неповнолітнього хлопця у двір, і почали бити. Батько хлопчика Андрій Хавунка на «Фейсбуці» розповів, як це сталося.

 

"Всім привіт. Сьогодні в мене сталось ЧП сімейно-патріотичного масштабу. Мого неповнолітнього сина Устима Хавунку (13 років) серед білого дня (17:40) в центрі міста Львова (вул. Гнатюка 12, 2 хв пішки до обласного МВС) побили невідомі покидьки. Без будь-якого попередження за руку затягли в браму і відтовкли. Устим був одягнутий в светр з великим тризубом. Хуліганів було четверо, російськомовні, одягнуті в чорні спортивні костюми з шарфами на мордах. З запитанням;"Чьо,патріот?" один з них схопив Устима за барки і кинув на землю. Потім двоє почали бити по ребрах кулаками (милосердні, ногами не копали). Малий хвилин 5 кричав, потім зрозумів, що толку ніякого. Дивно, хвилини, певне, за 2, як перестав кричати, зайшли якісь чоловіки (дуже їм вдячний) і нападники втекли. Ось такі у Львові справи".

 

Батько побитого написав заяву в міліцію: «Поможе чи ні не знаю. А я помаленьку починаю звіріти. Напевне за таке би покалічив цю нечисть. Але знаю,що цим має міліція займатися. 

Вся подія відбувалась протягом 10 хв. А від стражів порядку ні слуху ні духу. Вони напевне серйознішими справами займаються. Ну що ж - дай їм боже здоровля».


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини