MENU

«Тінь сонця» виступить у Києві з «Променем волі». ВІДЕО

2645 0

5 квітня рок-гурт «Тінь Сонця» виступить в Києві з великим сольним концертом в рамках весняного туру «Промінь Волі». На цьому концерті окрім добре знаних пісень столичній публіці буде презентовано найновіші композиції та оновлений склад гурту. 

Під час концерту проводитиметься збір добровільних внесків на потреби військових. Вхід для учасників бойових дій – вільний

Концерт відбудеться о 19:00 у клубі «ATLAS» (колишній клуб «Юність»), що знаходиться за адресою: вул. Артема, 37-41. 

Варто зазначити, що гурт вже неодноразово виступав на благодійних заходах в підтримку українських військових, а лідер гурту Сергій Василюк дав чимало концертів для наших бійців як на вишколах, так і в зоні АТО – у Дебальцево, Маріуполі, Краматорську, Амвросіївці та ін. 

Цікаво, що цього року гурт вперше розпочав своє турне з півдня України, а перший концерт туру «Промінь Волі» відбувся саме у Маріуполі. 

Про гурт:  

«Тінь Сонця» представляє унікальний в Україні та світі жанр Cossaks Folk Rock (українською – козацький рок). Група поєднує у звучанні своєї музики бандуру з традиційним для рок-музики гітарним супроводом. 

В активі гурту – чотири офіційні релізи «Грім в ковальні Бога» (2014), «Танець серця» (2011), «Полум’яна Рута» (2007),«Над Диким Полем» (2005), а також багаторічна участь практично в усіх українських фестивалях. 

Гурт двічі поспіль відкривав центральний матч чемпіонату України з футболу «Динамо» – «Шахтар» на НСК «Олімпійський» (2014, 2013), саме під пісню «Тінь Сонця» – «Козаки» виходить на ринг відомий український боксерОлександр Усик. 

Гасло гурту: «Бє життя через край!».

Виступ "Тіні Сонця" у Маріуполі:


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини