MENU

Убийство в «Караване»: министр МВД нарушил закон?

3596 6


Чи можнавзагалі вірити міліції? Таке питання ставить у своєму блозі wetally. Попри те,що Закон забороняєзвинувачувати у скоєнні злочину особу,вина якої не доведена у суді, міністрМВС заявив, що встановлена особа, якаскоїла злочин в ТЦ "Караван" іназиває її ім'я, а речник МВС пояснює,що міністр такого не міг казати. Нампривиділося!


Пряма мова. 


 

Міністр: "... Ми встановили особу, яка скоїла цей тяжкий злочин, це ... Мазурок Ярослав Теодозійович"


Речник МВС: "...Жодного слова у виступі міністра проте, що ця людина є злочинцем, немає.Міністр каже, що ця людина підозрюєтьсяу вчиненні злочину..."

Або речникМВС свідомо дурить громадян, або підлегліміністра не бачили і не чули, що публічнозаявило керівництво. Тим не менше,залишається фактом - міністр МВС ВіталійЗахарченко порушив презумпціюневинуватості підозрюваного і оприлюднивінформацію, згідно якої Ярослава Мазуркавизнано вбивцею.


стаття15 КПК Здійснення правосуддя тількисудом 


"Правосуддя вкримінальних справах здійснюєтьсятільки судом. Ніхто не  може  бути визнаний  винним у вчиненнізлочину,  а також підданий кримінальномупокаранню інакше як за вироком суду йвідповідно до закону."


Стаття2 Кримінального кодексу


"Особа вважаєтьсяневинуватою у вчиненні злочину і неможе бути піддана кримінальномупокаранню, доки  її  вину не будедоведено в законному порядку і встановлено обвинувальним  вироком суду."



Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини