MENU

Київська влада визначила хто керуватиме столичними парками

5104 0

Друзі! Хочу повідомити, що міська влада визначила переможця відкритого конкурсу на посаду директора КП «Київський центр розвитку міського середовища». Підприємства, яке опікуватиметься столичними парками. Переможцем став Денис Півнєв - молодий успішний менеджер з цікавими ідеями і готовністю працювати на результат.

Кандидатів на цю посаду спільно відбирали відома рекрутингова компанія, волонтери з асоціації народних волонтерів України, меценати та громадські активісти. В результаті конкурсу, з майже 400 поданих заявок експерти відібрали трьох кандидатів, фінальні співбесіди з якими і провела наша конкурсна комісія. Новостворене комунальне підприємство «Київський центр розвитку міського середовища» опікуватиметься столичними парками, які були виведені з управління «Київзеленбудом», і передані новій структурі, що працюватиме за прозорими, європейськими правилами.

Першим кроком у роботі нового КП стало обрання керівника підприємства на основі відкритого конкурсу. Далі будемо формувати команду управлінців саме за таким принципом. Крім того, волонтери ухвалили рішення про створення спеціального фонду, який збиратиме кошти меценатів для розвитку паркової інфраструктури Києва. Дякую усім за допомогу і підтримку!

Виталий КЛИЧКО


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини